Alex Sonrası Sancısı

ADMIRAL

Kayıtlı Üye

Aykut Kocaman, “Ofansif anlamda Sezer mi Baroni mi?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi: “8 yıldır o pozisyonda Alex vardı. Bütün takım onun etrafında dönüyordu. Şimdi geçiş dönemindeyiz ve nereye doğru evrileceğini ben de kestiremiyorum.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, “Sezer 9 maça çıktı, 5 gol attı, 3 asist yaptı. Ofansif anlamda orta alan oyuncusu olarak Sezer mi Baroni mi?” diye soruldu. Tecrübeli hoca bu soruya, “Baroni’nin pozisyonuyla ilgili ‘forvet arkası oynuyor, verimlilik sıkıntısı var gibi görülüyor’ değerlendirmeleri yapılıyor. Orada oynayan Baroni’nin görevi o değil. Asli görevini son derece iyi yapıyor. Biz onu orada 3. bir orta alan oyuncusu olarak değerlendirmeye çalışıyoruz. Asli görevi Topal-Meireles ile birlikte oyunun tüm safhalarında aktörlerden biri olması. Gol ve pasları ise işin kreması. Ondan bu anlamda beklentim bu değil. Ofansif anlamda düşünülürse eğer, tartışmasız -sadece yarattığı skorla ilgili değil- oyunculuk çapı olarak Sezer tabii ki bir adım önde. 8 yıldır o pozisyonda oynayan Alex vardı. Tüm takım onun etrafında döner haldeydi. Böyle bir ayrılıktan sonra dönüşüm çok kolay değil. Bunu zaman zaman 3. orta saha oyuncusuyla, zaman zaman Sezer gibi ofansif bir orta alan oyuncusuyla doldurmaya çalışıyoruz. Bunu geçiş dönemi olarak görüyorum. Nereye doğru evrileceğini ben de kestiremiyorum” yanıtını verdi. Aykut Kocaman, Galatasaray ve Beşiktaş’ın elenmesiyle ilgili yorum
yapmanın doğru olmadığını, kendileri dahil 8 güçlü takımın kupayı kazanmak için mücadele edeceğini söyledi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri