"Alex ile anlaştık"

Lilith

Daughter of the Void
Admin
Cruzeiro'nın Başkanı Gilvan De Pinho Tavares'ten flaş açıklama: Alex beni aradı, dönmek ve Cruzeiro'da oynamak istediğini söyledi.

fft104mm1894495.jpg
Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Brezilya'da 'Alex' sesleri yükselmeye başladı... Fenerbahçe'de yaşanan 'Alex krizi'nin ardından gözler Brezilyalı yıldızın takımda kalıp, kalmayacağına çevrildi.

Brezilya'da yayın yapan globoesporte'nin haberine göre; Alex'in eski takımı olan Cruzeiro'nun Başkanı Gilvan De Pinho Tavares, Alex ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Tavares, "Alex ile anlaşmaya vardık. Fenerbahçe ile Mayıs ayına kadar sözleşmesi var. Ancak o dönmek istiyor" dedi.

Alex'in kendisini telefonla aradığını söyleyen Tavares, şöyle konuştu; "Alex beni aradı; dönmek ve Cruzeiro'da oynamak istediğini söyledi. Büyük turnuvalarda ona ihtiyacımız var. Alex bizim idolümüz. Böyle bir transfer gerçekleşirse bütçemize uygun bir şekilde olacak."

Öte yandan başka Brezilya kulüplerinin de Alex'in peşinde olduğu öne sürüldü.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst