Aldatıldıysan Affedermisin?

Sizce ?

• Evet, çok seviyorsam göz yumarım..

Oy: 10 27.8%
  • Hayır, o iğrençliği asla kaldıramam..

Oy: 26 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    36
ya çok karışık bu mesele, çözebılene helal vaLLa, bı yandan senı aldatıcak ınsanın hiç bı savunması olamaz dıorum, bı yandanda aldatmayan erkek yoktur dıyorum, doğal olarak sustum :D göz kayması ve küçük kaçamak belkı,deyıp geçelım ;)

vaLLa 1 Kere Yaptiysa Birdaha Yapar ne oLmasa Beni Affediyor Diye.. Onun iCin Bir Daha Vermem o Firsati eLine.

demin aldatıldım işe bak yaa :(:( ve hiç bi türlü affetmeyi düşünmüom ilk defa aldatıldım yaaa işe bakk :(:( boynuz koydu bana

zaten Karsinizdaki Sizi Aldatiyorsa Sucu Onda Deil Once Kendinizde Aramaniz Lazim Cunki Sizde Bulamadigi Seyleri Baskasinda Bulmuski O Kisiyle Birlikte Olma Karari Vermis Ama Ben Nolursa Olsun Kabul Etmem Cok Seviyor Bile Olsam O Sevgi Bir Anda Nefrete Donusur Hayattada Affettmemm !! Ne Aldatirim Nede Aldatilmak Isterim ... Aldatmak Yerine Konusmak Daha Iidir ... Acik Acik Solersin Bole Bole Olmuo Yurumuo Cart Curt Ayrilirsin Aldatma Gereksiz;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri