aldatıldığını duyduğunda pişman olurmusun (şaşırıyorsun ama oku bence)

kenankolik

Kayıtlı Üye
seni aldattığını söylüyor ilk önce kötü sözler söylüyorsun ona ama birgün seni sevdiğini öğreniyorsun aldatmadığını iyiliğin için yalan söylediğini söylüyor. aşkınız devam etse acı çekceğinden korkuyor ve onu en kolay aldatılma duygusu ile unutabileceğinden aldattığını söylediğini öğrenion PİŞMAN OLURMUSUN

Son düzenleme:
---> aldatıldığını duyduğunda pişman olurmusun (şaşırıyorsun ama oku bence)

Vay be derim ama güzel düsünce ayrılmak için :D

Birincisi hiçde pişman olmam. Ne demek daha da acı çektircek? onun yanındayken cekceği acı, aldattığını söylediği an çektiği acıyla kıyaslanamaz bile yıkılır insan karşındaki aldattım seni derken. Pişman olmam ben asla. Bırakıp gitmicekti. İyiliğim içinmiş eski Türk filmlerinde kaldı bu bahane.

Sevgilim Bunu Yapıyorsa Zeka Yaşı 13-14 Olmalı . .:)

Bu Kadar Geri Bir Düşünceye Sahip Olan Sevgilim İçin Pişman Olmam Kendime Kızarım . .

Seven yanımda kaLır sevmeyen yoL alır..

Ben onunLa herşeyi göze almışken tek başına böyle saçma sapan bi karar aLmışsa pişman olacak oLanda kendisidir ben değiL.

Pişman Falan Olmam. Aldatılmak Çokmu Güzel Bişeyde Acı Çektirmemek İçin Söylediği Şeye Bak. Acı Çekiceğimi Düşündüğü Bişey Varsa Söyler Konuşuruz, Bunun Yerine Aldattığını Söyleyip Gidiyosa Zaten O Bu İlişki İçin Çaba Gösteremiyo Demektir..

bana verdiğiacı daha kötüdür bence ..ne olursa olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri