VeriLdiyse Özür (:
RappeR_qiRL Banned 10 May 2009 #2 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı Oh canıma deysın saoL
.isTaNbuL. Bayan Üye 16 May 2009 #4 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı az bile yapmışş....... camlarıda ındırseydıı.. tekerlerıde kesseydi... ohhhhhhhhhh
---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı az bile yapmışş....... camlarıda ındırseydıı.. tekerlerıde kesseydi... ohhhhhhhhhh
PERITOZU Bayan Üye 20 May 2009 #5 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı az bile canıma değsin ohohoh
G Gülümse. Bayan Üye 20 May 2009 #6 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı aman hiç bişi ypmamış ben olcaktım var yaa
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 20 May 2009 #7 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı Bende bişey yaptı Sandım..
endLesS Webmaster 20 May 2009 #8 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı harbı he bıse yaptı sandım bende kemıklerını kopeklere falan attı sandım xD
---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı harbı he bıse yaptı sandım bende kemıklerını kopeklere falan attı sandım xD
daNdİq Kayıtlı Üye 20 May 2009 #9 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı korktum şimdi xD
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 20 May 2009 #10 ---> ALdatıLan Kadının Kocasının Arabasına YaptıkLarı