Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ?
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 31 Tem 2013 #3 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? yastığı başımın altına koymama gibi bir hastalığım var yumuşak olsun yeter
---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? yastığı başımın altına koymama gibi bir hastalığım var yumuşak olsun yeter
R RossKing Kayıtlı Üye 10 Ağu 2013 #4 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? Sırtın ağrıyorsa Yüksek aksi halde alçak
Heulwen Kayıtlı Üye 29 Eyl 2013 #11 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? Kafamı Yastığa Gömüp Uyurum..
Tiah Bayan Üye 12 Kas 2013 #12 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? Yastığın altına koyarım ben kafamı ;s O yuzden fark etmez =)
---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? Yastığın altına koyarım ben kafamı ;s O yuzden fark etmez =)
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 13 Kas 2013 #14 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? yüksek
Favela Kayıtlı Üye 23 Ara 2013 #15 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? Yastık olsun yeter yatar geçerim
Bedelli Asker Kayıtlı Üye 7 Ara 2014 #18 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? Pek yastık kullanmam yatakta aksesuar olarak durur
H heytbe Kayıtlı Üye 18 Şub 2015 #19 ---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? sadistlikte üstüme yok, yastık kullanmamaya gayret gösteriyorum, dermişimmm
---> Alçak yastık mı , Yüksek yastık mı ? sadistlikte üstüme yok, yastık kullanmamaya gayret gösteriyorum, dermişimmm