Alazula Tanıtım (Locker'in Türkiye Versiyonu

alpayd

Kayıtlı Üye
Lockerz'ın ptz si varsa bunun Çt'si var aynı sistem en başta 2 çt veriyor herşeyden 25 arkadaş kayıt edince 4çt veriyor. Video, anket ve oyun lar bulunmakta. Oyunlar daha aktif olmamış bakalım fakemi değilmi görecez site aşağıda verilen ürünlerin resmini çektim .

Davetiye isteyene davetiye atabilirim. P.M yada Konuda belirtirseniz.Birbirimize destek çıkalımda bakalım doğrumu değilmi

Lockerz'ın Redeem'i gibi bununda Devinim günü hediyeleri dağıtıcaklarmış.

Alazula'nın kelime manasından çok "Ne işe yarar bu site?" gibi sorular ile muhatap olduğumuz için yaptığımız ve yapmak istediklerimizi paylaşalım istedik.

Alazula.com üyelerine hiçbir karşılık beklemeden sadakatleri doğrultusunda hediyeler dağıtan bir internet hizmetidir. (Evet, hiçbir karşılık beklemiyoruz. Kargo ücreti bile almıyoruz.)

Düzenli olarak siteye girerek, ölçüm ve değerlendirme kriterlerine dahil olmanız hediye kazanmak için yeterli. Tabi ayda bir ya da birkaç kez düzenli olarak gerçekleştirilecek hediye dağıtım günlerini de kaçırmamanız gerekiyor.

Şimdi daha fazla beklemeyin ve Alazula dünyasına hemen adım atın.

6a313cca2cb74845ab02cf3.png

17c0b866c66a46688b5516c.png

45ae8095084640c7b819ded.png

fbee2970ccf74517a941529.png

d12ae6fc571f455d952ab0d.png

db2c4ad3cdde48bdb80cdfc.png

Davetiye isteyene davetiye atabilirim. P.M yada Konuda belirtirseniz.Birbirimize destek çıkalımda bakalım doğrumu değilmi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri