Alanzinho alışamadı

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
BAD3046F8CE4F549811F3342x.jpg

Yeni transfer Alanzinho, Ankaragücü önünde 63. dakikada Yattara'nın yerine oyuna girdi. Sambacı, topu ayağına aldığında güzel hareketler yapıp, direkt kaleye inmeyi düşünse de uyum sorunu yaşadığı gözlendi.

fotomac

---> Alanzinho alışamadı

Yavas yavas sagLar

yaLnız güzel hareketler yapmaktan vazgecmesi lazim.

Her futboLcu yapar onLarı

ilk cıktıgı macta hareket yapacam diye kac kere düstü.

mac degil komedi dükkanını izliyordum sanki gül gül öLdüm. :D

---> Alanzinho alışamadı

Arkadaşlar biz dünyada en büyük 2. şehir takımıyız biz bunu büyük taraftarımız sayesinde elde ettik.ben eleştirinin olmasından yanayım tabiki sadece olumlu değil olumsuzu ortaya koyacak şekilde ancak bozmaya değil takımı daha iyiye yönlendirecek bir eleştiri olmalı.bülent uygunu iyi bir teknik direktördür ama artistir.bu adam çıktı biz alanzinhoyu 2 yıl izledik dedi BEĞENDİK ama MADDİ olanıksızlıklardan dolayı alamadık TRabzsonspor aldı dedi.başarılı olacaktır dedi.daha adam geleli şurda ne oldu hemen eleştiri hayır arkadaşlar.biz 24 yıl hem kandırılıdık bu sene şampiyonuz diye.yalandı hepsi.96 da kaybedilen şampiyonluk sonrası futbolumuz en az 20 yıl geriye gitti.takım dağıldı,birlik kayboldu yönetim kötüydü,hakemler bundan faydalanıp maçlarımızı yediler(cem papila fb maçı).bütün yazarlar diyorki Trabzonspor diğer şampiyon adaylarından daha iyi kadrosu yok ancak en önemlisi mükemmel bir takım oynu var,birlik var.ve en önemliside taraftar kendini topladı.yönetim işini yerine getirdi.takım taraftarın istediği gibi koşan,basan,hücum oynayan bir takım ve mükemmel 3ü 1 arada bir karışım oldu.sıra geldi bunu diğer takımlara içirmeye.ve emin olun ki biz bjk yı yenelim ŞAMPİYON olacağız.Taraftar süper gidior bundan sonra böle yapmalı yapıcı eleştiri yapılmalı ve en önemlisi SABIR SABIR SABIR.2 kere inönüye gittim yenildik uğursuz hissettiğim için kendimi gitmeyeceğim maça ve eminim ki kazanacağız.haydi Trabzonsporum sen yeterki oyna biz her zaman arkandayız

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri