gencaslann
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ... Ben 1-2 yıldır akrilik yağlı boya çalışmaları yapıyorum. Burada sizinle de paylaşmak istedim. Amacım bu konuda tecrübeli kişilerin her türlü yorumunu dinlemek...Yani en azından devam etmeli miyim yoksa yol yakınken bırakmalı mıyım merak ediyorum.
Henüz 18 yaşındayım. Kübizm alanında ya da abstract dediğimiz alanda resim yapıyorum.
Buraya çizimlerimden de atmak istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Burada bazı resimleri kübizme dönüştürdüm onların ilk halini ve ben yaptıktan sonraki halini ayrı ayrı paylaşıyorum..
Mesela bu Arnolfini'nin evlenmesi tablosu
Bu tabloyu kübizme dönüştürdüm
Bu picasso nun valezquez den çevirdiği tablo las meninas ilk yaptığım tablolardan biriydi
Bu da yine picassonun girl before mirror u
Bu da ilk yaptığım resimlerdendi ve picassodan biraz taklit olduğunu söyleyebilirim gittikçe özgün şeyler yaptığımı düşünüyorum bu konuda eleştirilerinizi özellikle bekliyorum
Bu da benim metamorfoz adını verdiğim tablom ( fırça kullanmadan yaptım)
Bunlar da bi kaç karakalem çizimlerim
Bu american gothic tablosunun kübist hali
Bu da büyük hayranı olduğum kurt cobain ve diğer yarım yüzündeki karısı courtney love
Not: nirvana sığmadı farkındayım dalga geçmeyin )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Henüz 18 yaşındayım. Kübizm alanında ya da abstract dediğimiz alanda resim yapıyorum.
Buraya çizimlerimden de atmak istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Burada bazı resimleri kübizme dönüştürdüm onların ilk halini ve ben yaptıktan sonraki halini ayrı ayrı paylaşıyorum..
Mesela bu Arnolfini'nin evlenmesi tablosu
Bu tabloyu kübizme dönüştürdüm
Bu picasso nun valezquez den çevirdiği tablo las meninas ilk yaptığım tablolardan biriydi
Bu da yine picassonun girl before mirror u
Bu da ilk yaptığım resimlerdendi ve picassodan biraz taklit olduğunu söyleyebilirim gittikçe özgün şeyler yaptığımı düşünüyorum bu konuda eleştirilerinizi özellikle bekliyorum
Bu da benim metamorfoz adını verdiğim tablom ( fırça kullanmadan yaptım)
Bunlar da bi kaç karakalem çizimlerim
Bu american gothic tablosunun kübist hali
Bu da büyük hayranı olduğum kurt cobain ve diğer yarım yüzündeki karısı courtney love
Not: nirvana sığmadı farkındayım dalga geçmeyin )
Sent from my iPhone using Tapatalk