Akıllı düşünemiyor !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Schuster'in açıklamalarını yorumladı.

Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk sözünü herkesin konuşabileceğini, ancak kendi gündeminde sadece Bucaspor maçının olduğunu söyledi.

Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk yolunda herkesin görevini yaptığını, ama en önemlisinin takım olgusu olduğunu vurguladı, “Biz ekip ve takım başarısını yaşamak istiyoruz ve yaşıyoruz. Başaracak gücümüz var. Bizimkisi bir yol hikayesi, uzun bir yol hikayesi. Yolculukta sıkıntılar zaman zaman olacak. Onu nasıl paylaştığınız, sorunları nasıl çözdüğünüz önemlidir. Hedefe ulaştığınızda bitmeyecektir, sonsuz bir yolculuktur bu” ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk yolunda ligde en güçlü ve tehlikeli takımın kendisine göre Bursaspor olduğunu belirten Şenol Güneş, Teofilo’yu kazanmak için çok özveri yaptıklarını kaydetti, “Birçok oyuncudan fazla olan imkanı sağlamak istedik. İyi bir oyuncu kazanırsak takımın kazanacağını düşünüyorduk. Bu sene oynamasına karşın gitmek istemesi hayal kırıklığı, sürpriz oldu. Devre arası bir forvet transferi düşünüyorum” dedi.

Güneş, ligde üç büyük takımın kötü oynamasının Türk futbolunu batırmayacağını belirtirken, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in, “Türkiye’de 1960’ların futbolu oynanıyor” şeklindeki açıklaması hakkında “Kaybettiği maç sonrası gereksiz bir beyanattı. Sinirlendiği zaman küfür yerine onu kullandı diye düşünüyorum, en masum tabir ile odur. Anlamsız bir ifade. O tür ifadeler önce kendi mesleğine saygısızlık. O da yanlış yaptığının farkında mutlaka. Üzülmüştür, başarılı bir antrenördür. Aldığı sonuçlar itibariyle iyi giderken birden bire kötü gidince şok içerisinde, çok akıllı düşünemediğini düşünüyorum” diye konuştu.

Sırrı futsal!

Bordo-mavili ekip yeni yıldızı Jaja, amacının elinden gelenin en iyisini yapıp ileriye doğru yeni adımlar atmak olduğunu söyledi.

Brezilyalı oyuncu, “Takım olarak nasıl bir kapasiteye sahip olduğumuzu ve neleri başarabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Herkesi yenebileceğimizin de bilincindeyiz. Ama çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Türkiye’de gayet iyi bir futbol kalitesi var. Bunu şuna dayanarak söylüyorum; her maçı yüzde 100 kapasiteyle oynamanız gerekiyor, aksi takdirde hiçbir karşılaşmayı kazanamıyorsunuz” yanıtını verdi. Jaja, takımda bazen sağ açığa, bazen sol açığa yakın, bazen santrfor, bazen de forvet arkasında forma giydiğini belirterek, “Ama şimdiye kadar en büyük verimi gösterdiğim ve en çok gol atmamı sağlayan bölge forvet arkası. Bunu da zaten istatistiklere yansıyan rakamlarda görebiliyoruz” diye konuştu.

Çalım atarken ayağının altını kullandığını ve bunun futsalda kullanılan bir teknik olduğunu ifade eden Brezilyalı oyuncu, “Özellikle 10-11 yaşındayken mahalle arkadaşlarımla sık sık futsal oynardım ve bunun bugünkü futboluma ciddi bir etkisi var” diye konuştu.

Mesaiye devam

Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Ceyhun ve Engin’in sakatlıklarının ciddi olmadığını kaydeden Teknik Direktör Güneş, Burak Yılmaz’ın cezasının bulunduğunu kaydederek, “Bir de uzun dönemden beri sakatlığı olan Glowacki var. Onun durumu iyi, ama son antrenmanda, uzun bir top attığında arka adalesinde gerilme oldu. Bunun şokunu yaşadı ve morali bozuldu, ama ciddi sakatlığı yok. O da dolayısıyla bu maçta olmayacak” diye konuştu.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri