Akgül müjdeyi verdi..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Adanaspor'un başkanı Bayram Akgül, turuncu beyazlı taraftarlara canlı yayında müjdeyi verdi..

'Adanaspor Arena stadı yapacağım'
Kanal A Televizyonunda Spor Ekstra'ya konuk olan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Bayram Akgül, canlı yayında Adanalılara müjdeyi verdi ve "Adanaspor Arena stadı yapacağım" dedi.

Adana'ya stat da yapılsa Adanaspor'a ait mutlaka bir stat yapacağını dile getiren Akgül, "Her şeyiyle bizim sorumlu olacağımız bu stadı mutlaka yapacağım. Bu benim şu andaki en önemli hedefim. Zaman vermiyorum. Ama gerekirse kredi kullanıp mutlaka bu stadı yapacağım" dedi.

Statta bulunan seyirci sayısının fazla olmasına rağmen biletli seyirci sayısının az olması, stada konulan panolardan pay alamamaları nedeniyle Adanaspor Arena stadını yapmak istediklerini anlatan Başkan Akgül, "Adanaspor'un maçlarında reklam panoları konuluyor ama Adanaspor bu panolardan pay alamıyor. Bunu Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray'a yapabilir misiniz? Birçok maçta biletli seyirci sayımız az. Bir hesap yapıyoruz her maç 30–40 milyar arasında kaybımız var. Bunu 17 maçla çarptığınızda ciddi rakamlar ortaya çıkıyor" diye konuştu..

Pazartesi akşamı Bucaspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını da anlatan Başkan Akgül, "Bu maçın tek bir anlamı var. Adanaspor kazanırsa şampiyonluğa gider kaybederse play-offlara gider. İşte böylesine önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu nedenle Bucaspor karşılaşması Adanaspor açısından büyük önem taşıyor. Şampiyon olmak istiyorsak Buca engelini aşmalıyız. Bunun içinde ciddi anlamda taraftar desteğine ihtiyacımız var. Manevi anlamda taraftarlarımızın stadı doldurarak bize destek olmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Boluspor karşılaşmasında Adanaspor taraftarlarının tribünlere gelip destek olmaya çalıştıklarını ve bu nedenle kendilerine teşekkür ettiğini anlatan Bayram Akgül şöyle devam etti: "Taraftarlarımız artık tribünlere geliyor. Şimdi tek eksiğimiz futbolcularımızın ihtiyaç duyduğu anda onlara destek vermeleridir. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan sürekli maçın içinde olmalarını rica ediyorum. Mersin ve Bolu maçlarında 2–0 öne geçtikten sonra hepimiz nasıl olsa yeneriz dedik. İşte o an gol yiyoruz. Daha coşkulu ve daha fazla destek verirsek biz taraftarımızın gücüyle mutla sona ulaşırız"

Manevi anlamda Adana Valisi İlhan Atış, Emniyet Müdürü Salih Kesmez ve Adanaspor taraftarlarından destek gördüklerini, sivil toplum örgütlerinden gereken desteği göremediklerini anlatan Adanaspor Başkanı Akgül, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak'tan sonra hem maddi hem de manevi olarak inanılmaz destek gördük. Adanaspor Süper Lige çıkarsa Aytaç Durak'ın büyük katkısı olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Adanaspor'a verdiği desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Boluspor karşılaşmasında stada giriş konularında sıkıntı olduğunu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile birlikte hareket ederek Bucaspor maçında da aynı sıkıntıların yaşanmaması için uğraş verdiklerini belirterek Başkan Akgül, "Bir bilete üç kişi girmeye çalışılıyor. İşte o zaman turnikelerde sıkıntılar yaşanıyor. Gerçekten imkânları olmayabilir, biz elimizden geleni yapalım ancak bir bilete üç kişi girmeye çalışıldığında bu kez turnikelerin tıkanması sağlanıyor ve kuyruklar oluşuyor. Buca maçında kapıları daha erken açacağız. Taraftarımızdan ricamız maç saatinde içeriye girmesinler, erkenden gelip stada girerlerse bize yardımcı olurlar" dedi.

Son olarak Bucaspor kanadının yaptığı açıklamalara değinen ve "Otoriter, seyirciden etkilenmeyecek, sonucu sahada futbolcuların belirleyeceği bir hakem istiyoruz" açıklamalarını talihsiz olarak değerlendiren Bayram Akgül, "Bu konuda 4 yıldır bizim canımız yansa da çıkıp bir tek kelime söylemedik ve söylemeyiz de. Hangi hakem Adanaspor maçlarına gelip de sıkıntı yaşamış veya seyircinin etkisi altında kalmıştır. Ben Türk hakemlerine güveniyorum. Bu konuda bugüne kadar canımız yansa da tek kelime etmedik. Bu açıklamaları talihsiz olarak değerlendiriyorum" şeklinde görüş belirtti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri