Malzemesi 4 kişilik
• 3 adet havuç
• 3 adet kabak
• 3 adet kereviz
• 3 adet pırasa
• 3 adet patates
• 3 adet fhanel
• 500 gr ıspanak
• 1000 ml tavuksuyu
• 25 gr kişniş
• 3 adet domates
Hazırlanışı:
• Bütün sebzeler küp şeklinde doğranır
• Soğandan başlayarak bütün malzemeler teker teker sote edilir.
• Daha sonra tavuksuyu ilave eldir. Ispanak ve makarna ilave edilir.
• Bu şekilde 5 dk kaynatıldıktan sonra ocaktan alınır
• Servise hazırlanır.
• 3 adet havuç
• 3 adet kabak
• 3 adet kereviz
• 3 adet pırasa
• 3 adet patates
• 3 adet fhanel
• 500 gr ıspanak
• 1000 ml tavuksuyu
• 25 gr kişniş
• 3 adet domates
Hazırlanışı:
• Bütün sebzeler küp şeklinde doğranır
• Soğandan başlayarak bütün malzemeler teker teker sote edilir.
• Daha sonra tavuksuyu ilave eldir. Ispanak ve makarna ilave edilir.
• Bu şekilde 5 dk kaynatıldıktan sonra ocaktan alınır
• Servise hazırlanır.