Akbulut Beyköy Belediyespor'da

karagümrük

Kayıtlı Üye
nedim.jpg

Bölgesel Amatör Lig'de Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor’da teknik patronun adı Nedim Akbulut oldu. Tuğrul Duru ve yardımcısı Ali Akgün’ün görevine son veren Beyköy Belediyespor yönetimi takımın başına geçtiğimiz sezon Kaynaşlı Belediyespor’u çalıştıran Nedim Akbulut’u getirdi. Görevine başlayan Akbulut’un yardımcılığını Nurettin Çolak yapacak.
Kulüple görüşen teknik adamlar
Beyköy Belediyespor yönetiminin Tuğrul Duru’dan boşalan Beyköy Belediyespor antrenörlüğü için Özgür Oral, Kenan Şereflioğlu,Hasan Şengül (Dobi Hasan),Murat Şahabe,Hakan Ateş ile görüşme yaptığı belirtildi.

Nedim Akbulut Kimdir ?
Ligin ikinci yarısında Beyköy Belediyespor’u çalıştırıcak olan Nedim Akbulut 1973 Düzce doğumlu. Boluspor,Eyüpspor,Alibeyköyspor, Düzcespor,Kartal Belediyespor,Çorluspor ve Bilecikspor’da profesyonel olarak futbol oynadı.Nedim Akbulut antrenörlüğe Düzcespor’da başladı. 2 dönem Düzcespor’da görev yapan Akbulut geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör futbol liginde mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor’u çalıştırmıştı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri