AK Parti'de kongre iddiası doları uçurdu

MertCanBey

Kayıtlı Üye
Küresel piyasalarda dün yaşanan sert satış baskısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan davutoğlu görüşmesiyle beraber 2.88'in üzerini test eden dolar, görüşme sonrası Ak Parti'de kongre kararının aldığı iddiasıyla 2.97 seviyelerini test etti.

Dolar/TL Uluslar arası piyasalarda 2.97 seviyesini aşarken şuan 2.95 civarında seyrediyor.

---> AK Parti'de kongre iddiası doları uçurdu

Neler oldu ki acaba. Uykumu kaçırdı bu haber.

kimler parasına para kattı acaba :)

Ak Parti Kongreye gidiyor ve Davutoğlu el değiştirecek kongrede aday olmuyacak. Buda ekonomiye direk vurdu

Davutoglunu pek sevmedim ama kotu haber. Ulke ferahi icin biran once genelbaskan (basbakan) secerler umarim.
Acaba numan kurtuluşu getirmek icinmi istifa ettirdiler yada etti.
Keske tayyibin kendisi olsaydi.

kimler parasına para kattı acaba :)

Mayis 23 cune kadar yuksem devam ederse babamin işine yarayabilir :) ama zavalli adam. Maas almadan once euro yukseliyor nezaman maas alacak ozaman dusuyor. Bu yukselislerin hic faydasini goremedi :) soyle seyleri ay sonunda yapsalar ya. En azindan babam faydalnirdi.

Mayis 23 cune kadar yuksem devam ederse babamin işine yarayabilir :) ama zavalli adam. Maas almadan once euro yukseliyor nezaman maas alacak ozaman dusuyor. Bu yukselislerin hic faydasini goremedi :) soyle seyleri ay sonunda yapsalar ya. En azindan babam faydalnirdi.

yok benim lafım işçiye,çalışana,emekçiye,köylüye değil..

onların arkasında durmayan, ananıda al git diyene.. :)

babanızın bu durumlardan faydalanmasını inanınki çok isterim.

yok benim lafım işçiye,çalışana,emekçiye,köylüye değil..

onların arkasında durmayan, ananıda al git diyene.. :)

babanızın bu durumlardan faydalanmasını inanınki çok isterim.

Biliyorum kast ettiginin isciler olmadigini :)
Ama faydalanacakti adam ama hic denk gelmedi :)
Hayirlisi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri