ajaNMıSıNıSs...???

ѕнєумα

Bayan Üye
Aynı evi paylaşan iki kız arkadaştan biri o gece dışarıda olcağını söyleyince öteki kız aklından oh bu gece arkadaşımın yatağında uyuyabilirim diye geçirmiş kafasından.Arkadaşı çıkar çıkmazda onun yatağına gidip yatmış.Fakat gecenin bir yarısı arkadaşı eve geri dönüp doğruca kendi yatağına gidip yatmış.O sırada dışarıdan geçmekte olan bir arabanın ışığı yatağın arkasındaki camdan duvardaki saate vurunca kızın dikkatini çekmiş , o anda kız hemen yatağın altına bakmış ve arkadaşının cesedi ile karşılaşmış.

Buradaki soru kızı kimin öldürdüğü değil...
gece eve dönen kız yatağında yatarken camdan duvardaki saate yansıyan arabanın ışığı görünce neden yatağın altına bakma gereQi hissetti...???
Hadi bakalım ajan ruhunuzu ortaya çıkarın...

saate ışık yansıyınca saatin çalışmadığını görüyoo.. pillerinin bittiğini düşünüyo. pilleri de yatağın altına koyduğunu hatrlıyo.. yatağn altına pillerin almak için baktığında kızı görüyo...

:D oldu dimiğğğ

Son düzenleme:
ben anladım bence arkadas ne diyor camdan duvar değil mi arkadaslar eğer bir camın arkasına karanlık bir şey koyarsanız o cam ayna olur bu sayede kız saate bakmıstır saatte de bakarken de camı görmüştür tabi cam o an ayna oluyor ya bu sayede kızın cesedini görmüştür ajanınız benim bence :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri