Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz ?
parasite Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #2 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? sadece annemle.annem benim herşeyimi bilir ben de onu kızdıracak şeyler yapmamaya çalışırım...
---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? sadece annemle.annem benim herşeyimi bilir ben de onu kızdıracak şeyler yapmamaya çalışırım...
Sibel1 Bayan Üye 1 Şub 2012 #3 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? kardeş.. yani ablam
M Mastor Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #7 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Kimse Şıkkının'da eklenmesi gerekir.
yesil83 Bayan Üye 1 Şub 2012 #8 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Annem / 1-2 arkadasim
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #9 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Hiç biri, şıklarda yoktu :H
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 Şub 2012 #10 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? kardeşimle
REiSS Kayıtlı Üye 4 Şub 2012 #13 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Kardeşimle.. Tabi Ayda Bir Görebilirsem xD
Rock SouL Kayıtlı Üye 4 Şub 2012 #15 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Kardeşimle (Abim)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Şub 2012 #17 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? kardesım yanı aplamla
D DreamOF Bayan Üye 4 Şub 2012 #18 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Asla sırlarımı paylaşmam ...
N ` nazLı .. Bayan Üye 4 Şub 2012 #19 ---> Ailenizden kiminle sırlarınızı paylaşıyorsunuz? Annem ve ablamla