Ailenizden anlaşamadıgınız devamlı olarak tartıştıgınız bir birey varmı??

Ailenizden anlaşamadıgınız devamlı olarak tartıştıgınız bir birey varmı??

• Ewet

Oy: 0 0.0%
  • Hayır

• Babam

• Abim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

KaLpSi!Z

Bayan Üye
Sorudanda anlaşıldıgı gibi ailenizde devamlı tartıştıgınız anlaşamadıgınız bir birey varmı??

Benim var ablam çogu konuda zıt fikirliyiz aşırı otoriter ve disiplinli abla diyorum birazcık olsun rahat ol ya fazlası bıktırır adamı:D:D

---> Ailenizden anlaşamadıgınız devamlı olarak tartıştıgınız bir birey varmı??

anket acsan daha ii oLur

annem sıktı beni en sonunda kacıcam evden her attıqım adıma yapma etme bu böle su söyle o evde olmadıqında hayatım hayat yhh puffff

Açtım zaten canım hazırlıyordum;)

Konu açıldıktan sonra anketi hazırlıyorum ekleniyor;)

Ve annenin kıymetini geç oldugunda anlamassın inş...:eek::eek:

Son düzenleme:

ablam..

yoq cnm annemin kıymetini biliyorumda herşeyime karısması biras sinirleniyorum iş yerim kapanınca dio gel yanımda calış calışmam onun yanında trilyonda verse insanın canını cıkartıyor bu böle olcak su söle olcak o yüsden annem beni deli edio :D ama coqunluklada kardeşimle anlaşamıyorum hep kavga hep kavga

yoq cnm annemin kıymetini biliyorumda herşeyime karısması biras sinirleniyorum iş yerim kapanınca dio gel yanımda calış calışmam onun yanında trilyonda verse insanın canını cıkartıyor bu böle olcak su söle olcak o yüsden annem beni deli edio :D ama coqunluklada kardeşimle anlaşamıyorum hep kavga hep kavga

Dogru bazı anneler biraz abartırlar fazla sıkıya alırlar çocuklarını ama emin olki seni bıraktıgı anda git ne yaparsan yap hiç birşeyine karışmıyorum dedimi o an halat kopar işte insan bir boşluga dogru düştügünü hisseder devamlı ona karışmasını ister hevesle..
Karışmaya başladımı yine işler eski haline döner alışkanlık ailede alıştıgımız birşeylerin eksikligini hissettigimizde hayattan zevk alamayız emin ol:eek::eek:

erkek kardeşim
zaten 2 kardeşiz birbirimizi yemek ile meşguluz :mad: bak yine sinirlendim ya puff

hayıR yOk.MAŞALLAH diym De nazaR deqmeSin:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri