Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor?
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 13 Haz 2012 #4 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? Anne ve Baba.
CentilmeNo Banned 15 Haz 2012 #5 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? birinci ve ikinci derece 7 kişi kullanıyor.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Haz 2012 #6 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? ayse ben bıde kardesım
sir.altan Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #10 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? kendim 30 yil icip biraktim,kendi cocuklarim kulanmiyorlar,damadim arasira iciyor.
---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? kendim 30 yil icip biraktim,kendi cocuklarim kulanmiyorlar,damadim arasira iciyor.
BitliPire Bayan Üye 16 Haz 2012 #11 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? Tek kişi o da ablam :91:
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Haz 2012 #13 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? Eskiden babam ve annem içiyordu babam son kalp krizinden sonra bıraktı. Şu an sadece annem
---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? Eskiden babam ve annem içiyordu babam son kalp krizinden sonra bıraktı. Şu an sadece annem
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #14 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? hiç kimse
Heretic. Erd Bayan Üye 16 Haz 2012 #16 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? Ben, kardeşim, babam.
karbon Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #17 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? aileyi bırak bizim sülaleden anca 1-2 kişi sigara içen çıkar..
---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? aileyi bırak bizim sülaleden anca 1-2 kişi sigara içen çıkar..
Valetta Bayan Üye 29 Haz 2012 #20 ---> Ailenizde kaç kişi sigara kullanıyor? Annemde babamda içiyor valla