0y3tEyApqGk
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #2 ---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor ateş düştüğü yeri yakıyor. Rabbim bu olanlara göz yumupta hala bunun olmasına izin verenlerin ocaklarına da ateş düşürür inşallah. Son düzenleme: 20 Eki 2011
---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor ateş düştüğü yeri yakıyor. Rabbim bu olanlara göz yumupta hala bunun olmasına izin verenlerin ocaklarına da ateş düşürür inşallah.
sir.altan Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #4 ---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor of be cok aci ya,bitiremediler o terroru
nAdyA Banned 20 Eki 2011 #5 ---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor ateş düştügünü yakar.. onlar ne anlar ?? besle büyüt o yaşa getir... sonra al haberini..
---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor ateş düştügünü yakar.. onlar ne anlar ?? besle büyüt o yaşa getir... sonra al haberini..
Deniz kızı Bayan Üye 20 Eki 2011 #6 ---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor allahım sen o ailelere sabır ver ya rabbim
yesil83 Bayan Üye 20 Eki 2011 #8 ---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor aileler zaten bukadar askeri gorunce anliyorlar tv de izlemistim askeri gorur gormez kendin yerden yere atmisti kendini
---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor aileler zaten bukadar askeri gorunce anliyorlar tv de izlemistim askeri gorur gormez kendin yerden yere atmisti kendini
Baski34 Kayıtlı Üye 20 Eki 2011 #10 ---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor Off berbat bişi ya. Hepsini İzleyemedım yarıda kapattım :S
---> Ailelere Şehit Haberi Böyle Veriliyor Off berbat bişi ya. Hepsini İzleyemedım yarıda kapattım :S