` nazLı ..
Bayan Üye
BONGO
MALZEMELER
- 6 cl ananas suyu
- 4 cl mango suyu
- 4 cl portakal suyu
YAPILIŞI
Malzemeler Shaker ile çalkalanır. Kokteyl bardağında, ananas kabuğu ile süslenerek sunulur.
içecek tarifleri bloğundan alıntıdır.
Ahududu Şurubu
Kullanılan Malzemeler
* Ahududuyu toz şekerle ovalaya ovalaya yoğurun ve şekerin tamamen erimesi için on iki saat kadar bir kenarda bekletin.
*Şeker tamamen eridiğinde ahududuyu, ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sıkarak süzün.
* Süzgeçte kalan posaya yarım su bardağı su koyun, tekrar yoğurup sıkın ve süzün.
*Elde ettiğiz şuruba 30 gr limon tuzu katıp eritin.
* Süzgeçten geçirin ve bir şişeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardağına iki parmak şurup koyun, üzerini suyla tamamlayıp karıştırdıktan sonra servis yapın.
MALZEMELER
- 6 cl ananas suyu
- 4 cl mango suyu
- 4 cl portakal suyu
YAPILIŞI
Malzemeler Shaker ile çalkalanır. Kokteyl bardağında, ananas kabuğu ile süslenerek sunulur.
içecek tarifleri bloğundan alıntıdır.
Ahududu Şurubu
Kullanılan Malzemeler
- 30 gr limon tuzu
- 1 kg ahududu
- 1.5 kg şeker
* Ahududuyu toz şekerle ovalaya ovalaya yoğurun ve şekerin tamamen erimesi için on iki saat kadar bir kenarda bekletin.
*Şeker tamamen eridiğinde ahududuyu, ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sıkarak süzün.
* Süzgeçte kalan posaya yarım su bardağı su koyun, tekrar yoğurup sıkın ve süzün.
*Elde ettiğiz şuruba 30 gr limon tuzu katıp eritin.
* Süzgeçten geçirin ve bir şişeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardağına iki parmak şurup koyun, üzerini suyla tamamlayıp karıştırdıktan sonra servis yapın.