Ahtapot Türlüsü Tarifi (İtalyan Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* Küçük Ahtapot 1 kilo
* Zeytinyağı 2 kaşık
* Sarmısak 2 baş
* Taze Soğan 8 adet
* Doğranmış Yeşil Biber 1 adet
* Limon Suyu 2 kaşık
* Beyaz Şarap 150 gram
* Doğranmış Maydanoz 2 kaşık

Yapılışı

Ahtapotu temizleyip parçalara ayırın. Sarmısakla ahtapotu kızgın yağda sote edin. Kendi suyuyla 20 dakika pişirin. Sebzelerle de 10 dakika pişirin. Kırmızı biber, limon suyu ve beyaz şarap ilave edip kaynatın. Suyunu çekince ılık olarak servis edebilirsiniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst