Ahtapot Nikose Tarifi

ashli

Bayan Üye
AesJZ.jpg


Malzemeler

1 kg. ahtapot
20 gr. yaş badem
Yarım bardak portakal suyu
2 adet portakal
2 çay kaşığı hindistan cevizi
Yarım bardak zeytinyağı
Az tuz
Az ak biber

Hazırlanışı

Ahtapotu bir saat düdüklü tencerede pişirin ve soğuk suda temizleyin. Ahtapotu küçük parçalar halinde doğradıktan sonra badem ve zarları alınmış portakalları karpuz dilimi şeklinde dilimleyip karıştırın. Portakal suyu, zeytinyağı, tuz, ak biber ve hindistan cevizini ayrı bir kapta karıştırın ve hazırladığınız ahtapotun üzerine döküp servis yapın.

 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst