Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Apollo45

Kayıtlı Üye

Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk programcısı Ahmet Hakan evinin önünde dört kişinin saldırısına uğradı.

Hakan saldırıdan ciddi yara almadan kurtulurken tedavi için hastaneye kaldırıldı.

CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa, Ahmet Hakan ile ilgili şu bilgileri verdi: "Soranlar için; Evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayan Ahmet Hakan'ın hayati tehlikesi yok. Tedavisi sürüyor. Ahmet Hakan'ı "bunları döveceksin, evini biliyoruz" diye tehdit edenlerin amacı bu insanları tahrik etmekti zaten."

TV yorumcusu Levent Gültekin de "İktidar kışkırtmasının sonu. Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı olmuş." şeklinde bir tweet attı.

Daha önce Hürriyet binasına taş ve sopalarla saldıran grubun organizatörü AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Hakan hakkında "Ahmet Hakan'ın damağı falan düşmüş sinirden. Ahmet Hakan'la çay içmişliğim var, acayip korkaktır. Ben bugün Nişantaşı'na evinin önüne gitmeyi düşünüyordum, tek başıma. Gidecektim oraya bekleyecektim, gel bakayım buraya..." demişti.

Ahmet Hakan'a yönelik saldırı CNN Türk'te saldırının gerçekleştiği saatlerde program yapan Mesut Yar tarafından da duyuruldu.

Hakan'ın yazarı olduğu Hürriyet ise olayı şöyle duyurdu:

"CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programının ardından Nişantaşı’ndaki evine giden yazarımıza, aracından indiği sırada arkadaki araçtan inen 4 kişi fiziksel saldırıda bulundu.

Saldırıda yaralanan Ahmet Hakan, şoförü tarafından yakındaki Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hakan’ın tedavisi devam ediyor."

---> Hakan'a evinin önünde saldırı

Kiydilar garibime .)) Bi karis boyuyla heryere yetisiyordu .))

---> Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Özgür bir ülkede, özgür bir gazeteciye yapılan çirkin bir saldırı.

---> Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Saldırıyı kınıyorum kimseye yapılmamasını arzu ediyorum Ama bir insan tarında durmasını bilecek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri