Apollo45
Kayıtlı Üye
Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk programcısı Ahmet Hakan evinin önünde dört kişinin saldırısına uğradı.
Hakan saldırıdan ciddi yara almadan kurtulurken tedavi için hastaneye kaldırıldı.
CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa, Ahmet Hakan ile ilgili şu bilgileri verdi: "Soranlar için; Evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayan Ahmet Hakan'ın hayati tehlikesi yok. Tedavisi sürüyor. Ahmet Hakan'ı "bunları döveceksin, evini biliyoruz" diye tehdit edenlerin amacı bu insanları tahrik etmekti zaten."
TV yorumcusu Levent Gültekin de "İktidar kışkırtmasının sonu. Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı olmuş." şeklinde bir tweet attı.
Daha önce Hürriyet binasına taş ve sopalarla saldıran grubun organizatörü AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Hakan hakkında "Ahmet Hakan'ın damağı falan düşmüş sinirden. Ahmet Hakan'la çay içmişliğim var, acayip korkaktır. Ben bugün Nişantaşı'na evinin önüne gitmeyi düşünüyordum, tek başıma. Gidecektim oraya bekleyecektim, gel bakayım buraya..." demişti.
Ahmet Hakan'a yönelik saldırı CNN Türk'te saldırının gerçekleştiği saatlerde program yapan Mesut Yar tarafından da duyuruldu.
Hakan'ın yazarı olduğu Hürriyet ise olayı şöyle duyurdu:
"CNN Türkteki Tarafsız Bölge programının ardından Nişantaşındaki evine giden yazarımıza, aracından indiği sırada arkadaki araçtan inen 4 kişi fiziksel saldırıda bulundu.
Saldırıda yaralanan Ahmet Hakan, şoförü tarafından yakındaki Amerikan Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hakanın tedavisi devam ediyor."