Ahmet Çakar'dan Galatasaraylıları kızdıran tweet

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray Odeabank'ın Fransa'nın Strasbourg takımıyla oynayacağı Eurocup finali ikinci maçı öncesi sarı kırmızılıları kızdıran bir tweet attı.

571fbc0f67b0ac54e85a22c2.gif

Ahmet Çakar, kişisel Twitter hesabından atıtğı tweette, "Strasbourg karşısında Galatasaray'a başarılar dilerim. Kim şampiyon olur bilmiyorum ama kazanan Fransa olacak" ifadesini kullandı.

Ahmet Çakar'ın bu tweeti sosyal medyada büyük yankı yaratırken, birkaç saat içinde binlerce kez retweet, beğeni ve yorum aldı.

Fransa'da oynanan ilk maçı 4 sayı geride tamamlayan Galatasaray Odeabank, İstanbul'da yapılacak rövanşı 5 sayı farkla kazanması halinde Eurocup şampiyonu olacak.​

---> Ahmet Çakar'dan Galatasaraylıları kızdıran tweet

Allah'tan Galatasaray Şampiyon olursa mayo giyerim dememiş :)))

Bu Ahmet çakar boş boş konuşuyor işte. :krzma:

Beyin fakirliği zor iş...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam ***** abi açık net dün böyle yorum atmış şampiyon olunca takım takımı yalar bugün gelmiş 12 numara lolipop öyle böyle amaç ne gerginlik çıkartmak aziz yıldırım haklı bu adam konusunda ******* ondan sonra staddlarda neden şiddet var o var bu var o kupanın sapıda Ahmet efendiye verilsin bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gıcık Oluyorum Bu Adam. Elimin Tersiyle Bir Çakacam :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bu arada mesajını gördüm akıllı ol olum beni hasta etme xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri