Ahh Trabzon Ahh :D

---> Ahh Trabzon Ahh :D

Güntekin Onay'ın 18 yaşından küçüklerin iddaa oynaması hakkında sorduğu soruya Rıdvan Dilmen'den cevap;

Almanya liginden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor

seni severim ama kusura bakma gercek dusuncelerimi soyleyecegim.

cok buyuk bir sorumsuzluk yapmissin.
umarim seni zora sokmamistir bu davranisin. yani senden cok aileni sokmamistir zor duruma umarim. ailenlemi kaliyorsun bilemiyorum ama...

Sağlık olsun ama sen yine Trabzon'dan şaşma derim xD

yooo yoooo trabzon demeyınnn bana :D:D

Güntekin Onay'ın 18 yaşından küçüklerin iddaa oynaması hakkında sorduğu soruya Rıdvan Dilmen'den cevap;

Almanya liginden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor

rıdvandaaa ıddaacıı yaa :D aama bencee türkiyedeee cok cıkıyoo surpizz :D:D

Trabzona güven olmayacağını böylece kanıtlamış olduk

aynen

seni severim ama kusura bakma gercek dusuncelerimi soyleyecegim.

cok buyuk bir sorumsuzluk yapmissin.
umarim seni zora sokmamistir bu davranisin. yani senden cok aileni sokmamistir zor duruma umarim. ailenlemi kaliyorsun bilemiyorum ama...

haklısınnn yaptık bı hata ıste :D ailemleee kalmıyorum

...insanlan paranin her zaman para kazanacagini dusunurler,bir zamanlar bende at yarislarina para yatirirdim,kazandigim cok nadirdir.ne demisler hayat tecrubelerden ibarettir,olaylar basimizdan gectikce ya da hatalar yaptikca hatalarimizdan ornek alip tecrube sahibi olacagiz.
...itiraf etmissin sag olasin,bir zamanlar bende boyle bir sey yapip esime itiraf edemeyince 15 gece koltukta sabahlamistim.

...insanlan paranin her zaman para kazanacagini dusunurler,bir zamanlar bende at yarislarina para yatirirdim,kazandigim cok nadirdir.ne demisler hayat tecrubelerden ibarettir,olaylar basimizdan gectikce ya da hatalar yaptikca hatalarimizdan ornek alip tecrube sahibi olacagiz.
...itiraf etmissin sag olasin,bir zamanlar bende boyle bir sey yapip esime itiraf edemeyince 15 gece koltukta sabahlamistim.

heheheee aynen usta dersımıı aldım ben :D

yapmaa dostumm yaaa :D bank asyadan mac bulamıyorum yaa :D

Bu itirafından sonra yapacak bir şey varsa söylede onu yapalım dostum kusura bakma xD

Çarşamba günü derbisine Gs'ye en az 50 bas derim :)

Cümleyi hatırlamak için arattığımda Rıdvan Dilmen çıktı karşıma. Hayin google. Sonradan hatırladım ki aynı cümleyi daha önce Sergen'in ağzından paylaşmıştım forumda xD

icon9.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri