Ahh Mario Ahh

endLesS

Webmaster
Sene;
o zamanlar çok küçüğüm. Babam eve atari aldı ailecek oynarız diye. Şaka şaka bana aldı yada kardeşime. Ne biliyim almıştı işte vakit geçsin diye. El atarimi kırınca klavyeli mılavyeli cix bişey. Duyduğum bir adam var hayatı falan kurtarıyormuşsun hoplayıp zıplıyormuş. Çocukluk merakı işte. Buldum o kaset'i falan. O zamanlar 250.000 Lira 1 kaset. Şimdi 25 krş oluyor. Aldım taktım başladım oynamaya 1-1, 1-2, 1-3 derken 4-1 lerde mi 4-3'de mi bi canavarlı sahne var ateş topları falan atılıyor. O Sahneye geldim. Devamını geçemedim hiç . Kurtaramadım. Oysa kurtarsaydım basıverseydi Mario böğrüne manitasını. Aşkım diyiverseydi nolurdu ? O vakitler çok stres yapmıştım. Kardeşime geçerim demiştim inanmamıştı. Halen inanamaz ve pek uğraşamam. Çünkü aterimiz yok. Teknolojiye ayak uydurduk artık. Ama ne yalan söyleyim hala olsun oynarım xD

Mario kusura bakma panpa çok isterdim fakat olmadı. Neden şimdi bu konuyu açtım ? Herkes itirafa konu açıyor diye mı ? I ıhh..

264001_1872795538866_1210487916_31526499_6103864_n.jpg

Herşeyin sorumlusu ahanda bu parçadır. Winamp'da denk geldi yazıyım dedim. Bu ara aklıma ne gelirse yazıyorum hadi hayırlısı..

Bu arada masaüstü arkaplanıma laf atanı öperim. Kuzenim olur kendisi. Böyle pozlar veren zaten mutlaka benim akrabam olabilir.

Muck.

Cehennemin dibi not: Yapanlar ben yapamadım diye dalga geçmesin :2:

---> Ahh Mario Ahh

Bu arada masaüstü arkaplanıma laf atanı öperim. Kuzenim olur kendisi. Böyle pozlar veren zaten mutlaka benim akrabam olabilir.

Şu kadar net bir itiraf olabilirmi ya. hahaha

Gece gece güldürdün beni. xD

Resimede bayıldım. hahahahahaha

Ufaklığın hastasıyız. xD

---> Ahh Mario Ahh

Sana yatış şeklini göstersem altına edersin en iyisi göstermemek xD

---> Ahh Mario Ahh

Gözlüğünde hakkını vermek lazım bana bir tane göndersene şöyle takayımda adana karizma erkek görsün. xDxDxD

---> Ahh Mario Ahh

Prenses mi o :H bak ondan da haberim yok. Ayıp etmişiz be :M Sherek bile kurtarmıştı.

---> Ahh Mario Ahh

ya be hiç oynamadım desem inanırmısınız) 2 3 kez girişimim olur gibi oldu ama olmadı hehe

bu arada yakışıklıyla tanışmak istiyorum melih hehe haber ver

---> Ahh Mario Ahh

Kurtaramadım diye üzülme dünyada bir sürü kişi bunun peşinde zaten..
Mario & Prensesi bıktı dünya bıkmadı bu kovalamacadan :D

---> Ahh Mario Ahh

ya be hiç oynamadım desem inanırmısınız) 2 3 kez girişimim olur gibi oldu ama olmadı hehe

bu arada yakışıklıyla tanışmak istiyorum melih hehe haber ver

Vallahi abla kendileri şimdi Mersin'de köydeki çocukları dövmekte zırlamakta sanırım :H Kısmet inş olur bigün xD

Kurtaramadım diye üzülme dünyada bir sürü kişi bunun peşinde zaten..
Mario & Prensesi bıktı dünya bıkmadı bu kovalamacadan :D

xD

Ego haline geldi xD

---> Ahh Mario Ahh

Aman Allahım o velede bittim ki ben xD çok etkiledii beni xD o gözlük o tarzz . Umarım öyle bi çocuğa sahip oluruz ilerde neyse ...

O prenses için ne ejderhalarla karşılaştık ben kurtarmış o ejderhayı ateşlere atmş biriyim xD Yan sen ejder misali xD

---> Ahh Mario Ahh

Küçüklüğümüzün unutulmaz oyunlarındandı..Geçenlerde bit pazarında oyun kasetlerini görünce küçüklüğüm gelmişti aklıma..Velhasıl yanlız değilsin ben de ateş toplarını hiç ama hiç geçemedimxD

Kardeşim geçmişti ve sevgili prensesi görmüştüm..Bir heyecan bir heyecan sorma ama çıkan prenses hiç bir işe yaramaz...:Dhahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri