Ah musTafa (:

hç kmse oLmadı

Bayan Üye
bnm Lise 1 dee çK sevdiqim kardeşmm,dosTmm warDı..bz ayrı sınıfLardaydık :) adı mustafaydıı nese işTe bi qn bunLARn sınıfınınn arama yapıLcaqını bn duymşş bn de duyDmm mustafa geLdi yanımaa bzm sınıff arama yapıLcakk kanka yhaa şu siqaraLarıı çantana koyar msn dedi..bndee tmm kanKa dedimm..demezz oLaydmm .(.. :D Bzm sınıf arama yapıLdıı yanlışlık oLmşş vee çantamdann siqara çıkıncaa okuLa maskara oLdumm :( hahaha:8::174:

bi qn dee ynee bu kezz bizim sınıf arama yapıLcak diee duyduK bn mustafayaa bütün parlatıcılarımı,rujLarımıı verdmm...Şans bu yaa bu kez dee onLarnn sınıFta arama oLduu.. o daha çokk maskara oLduu okuLa :) hahaha

siqarayLa yakaLanmakk bi kız içinn iqrençç bi durumm :( :174::174::160:

---> Ah musTafa :)

O günden sonra kendisi "kız mustafa" olarak anılmaya başlandı.

Aynı okulda ayrı sınıflardasınız arama yapılıyor mustafa sana sigaralarını getiriyor ?

yaff arama yapılacaksa sınıf sınıfmı olur komple tüm sınıflarda arama yapılır benim bildiğim...

Her neyse şu ruj parlatıcı olayıda pek inandırıcı gelmedi be kuzum..

Hani biz kızlar çabuk kanarız mustafa yapmaz öle bi densizlik diye düşünüyorum
:pp

Aynı okulda ayrı sınıflardasınız arama yapılıyor mustafa sana sigaralarını getiriyor ?

yaff arama yapılacaksa sınıf sınıfmı olur komple tüm sınıflarda arama yapılır benim bildiğim...

Her neyse şu ruj parlatıcı olayıda pek inandırıcı gelmedi be kuzum..

Hani biz kızlar çabuk kanarız mustafa yapmaz öle bi densizlik diye düşünüyorum
:pp

bzm okuLda sınıf sınıf yapıLıooduu..inanmanız içinn yazmadmm sadece doqruular buu bunu biLin..
mustafa öLe bişyy yapmak zorundaydıı yanii riske girerdii çünkü bn onn içinn kndimi riske atmştmm bunu yapmalıydı..ve yaptı..bzm okuluu bLmedn konuşuosunuz..ama mustafa yaptı çnküü bn de onn için bşyy yapmştmm :) ii qnler saygılarr..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri