Ah Fasulyeler :D

gizliozne

Bayan Üye
bildiğimiz kuru fasulye işte bunlar :) çok severim aslında kendisini ama yaptıklarım ii bişi deil :36:, hiç iyi anısı yok .. birgün annem fasulye pişirecek , tabi ben yine ufakkene :$ sen al 4 tane fasulye burnuna ikişerden sok.. :67: bide ikişer yani , ha bide iteklemişim taaa ... :$ öyle işte.. sonra ben uyumuşum .. bunlar tabi mukusla birlikte şişmiş :p ıslak ya hani orası :D annem allahtan gece farketmiş birer tanesini çıkarmış :106: tabi diğerleri durmaktaymış , farketmemiş hanfendinin suçu yine :M onlar kalmış ..sabaha iyice şişmiş bunlar , nefes alamamışım ben :9: hadi birer soktun ! 2.lerden ne istediysem :62: sonra annem burnumun dibinden itelemiş çok ağlamışım :H burnum biraz büyük bnm , bazen bundan dolayı büyüdüğünü düşünüyorum :174:

---> Ah Fasulyeler :D

:I Yazikk Yaaa Ama Komik Kodumm

Bende Kücükken Aynen Öyle Tespih Boncuklarini Sokmusum Burnuma
Ama Benim Burnum Buyuk Deg
il

Tabi fasulyelerin rengi yeşile dönmüştür burnunun içinde. Yeşil fasulye olarak geri çıkmıştır. :D

boncuk soksaydım keşke :p en azından şişme olasılığı yok :p geçmiş olsun bize :)

yeşil fasulyede candır ya :D sıkıntı yok :D sonuç aynı :D fasulyeler burunda felç :)

İyi sığdırmışsın 2 tane fasulyeyi bir burun deliğine. xD

:I

Bi yutkundum, kendime geldim sonra yazıyorum [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] yapma bunu xD

Niyeyse herkesin bi kulağa buruna bi şey tıkma geçmişi var benim yok xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri