Ağzından bal damlayan arının bile...

Sibel1

Bayan Üye
ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi var.. hayat dersi niteliğinde bi söz cidden.. :) bu hayatta kimsenin senin yanında görünmesine güvenmeyeceksin; karşına geçmesi için bir adım, düşman olması için bir lafın yetermiş... güvenmeye başladığın an kaybetmeye de başlıyorsun aslında.. hata yani bu devirde. babana bile güvenmeyeceksin denilirken biz gidiyoruz hak etmeyen adamlara kadınlara güveniyoruz ondan sonra da boyumuzun ölçüsünü güzelce alıyoruz.. başımıza ne geliyorsa bir insana fazlasıyla güvendiğimiz, o asla bunu yapmaz dediğimiz için geliyor. bana asla zarar vermez diye güvendiğimiz insan sonra en çok canımızı acıtan insan oluyor. . güvenmemek lazımmış kimseye :) sonu hayal kırıklığı...

---> Ağzından bal damlayan arının bile...

...hep ayni seyi dusunuruz,iyi adamdir/iyi kadindir ondan kimseye laf gelmez,bazi hallerde ona laf soyleyene bile icerleriz,evet her zaman guvendigimiz daglara karlar yagar.bir bayan akrabamiz vardi,her zaman onun icin cennetlik kadin derdim,ama yakindan tanimaya baslayinca isler degisti tabi.
..evet iyicene tanimadiginiz huyunu suyunu bilmedigimiz insanlara hic bir zaman fazlasiyla itimat edip guvenmeyelim.
.paylasim icin saolunuz.

...hep ayni seyi dusunuruz,iyi adamdir/iyi kadindir ondan kimseye laf gelmez,bazi hallerde ona laf soyleyene bile icerleriz,evet her zaman guvendigimiz daglara karlar yagar.bir bayan akrabamiz vardi,her zaman onun icin cennetlik kadin derdim,ama yakindan tanimaya baslayinca isler degisti tabi.
..evet iyicene tanimadiginiz huyunu suyunu bilmedigimiz insanlara hic bir zaman fazlasiyla itimat edip guvenmeyelim.
.paylasim icin saolunuz.

rica ederim ben teşekkür ederim

kimse göründüğü gibi değiil ve hiç kimseyi yeterince tanıyamazsın.. sana kendini istediği şekilde tanıtır.
O yüzden hiç bir zaman fazla güvenmıceksın nasıl olsa yarım bırakıcak diceksın belki kalıcı olur :865323:

:) yok yani aynı hatayı bir kere değil iki kere değil on kere falan yapıyorum ya en çok ona üzülüyorum.. belki bu defa diye diye ne hallere geldik :) g.zekalılığımızı tescilliyoruz işte

Kesinlikle..

Bir kere güvendim, fazlasıyla hemde.. Ama zaman geçtikçe verdiğiniz güvene acıyorsunuz. Zaman geçtikçe daha sakin, daha kırılgan ve olgun oluyoruz.

yani sevgili konusu değil genel olarak arkadaş dost babında öyle yani güvenmeyeceksin :)

öyle
dünyaya tek geldık tek gıdıcez kımseden kımseye fayda gelmez :)

Konuda kendimi fazlasıyla buldum canım. Belki çoğumuz bunları hala daha kendimize itiraf edemiyoruz.

+

Elbette sadece sevgili konusu değil, her konuda temkinli davranmalıyız. En azından hayalkırıklıklarını önlemiş oluruz :)

seni öpebilir miyim?" dedim. cevap vermek yerine gözlerini sıkı sıkı yumdu, dudaklarını büzüştürdü, gamzeleri çıktı, yanakları şişti, suratı akvaryum balığı gibi oldu. o kadar komiğime gitti ki, kendimi tutamadım, kahkahalarla gülmeye başladım. alındı. bir daha da öptürmedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri