Ağlarım,Sızlarım,Sensiz Gülemem...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
“ gönlüm mahkum olmuşaklım firarda..Dertlerimi soran olmaz sevdiğim...Ölsem de kurtulsam ben bu yaradanferyadımı duyan olmaz sevdiğim...”
AğlarımSızlarımSensiz Gülemem...
aşkın yüreğime bir kelebek misali kondu konalı aklım bende değil sevdiğim.Ben yüreğimle birlikte şuurumu da gözlerinde bıraktım...Deli divane dolaşır oldum sana varmayan yollarda.Sevdan ayaklarıma dolanıyor yarim.Sendeliyorum her adım başı.Herkes içip içip sokaklara vurdum kendimi sanıyor.Ben sevdanı yudumluyorum her saat başıbilmiyorlar...Sessiz çığlıklarımın hecelerine aşkının tohumlarını ekmişimduymuyorlar...

“ ağlaramsızlaramsensiz gülemem..yollarım bağlanmış sana gelemem..içimdeki aşkı tarif edememduygularım dile gelmez sevdiğim...”

Gözyaşlarını dost bilen gözlerimolur da gözlerindeki yaşa dokunur diye gülmeleri sildi...Aklımı unutan ben gülmeyi de unuttu yarim...Sana gelen tüm yolları yüreğime çevirmişim.Gel görki yüreğim çıkmazlara dönmüş yüzünü.Surlarla çevirmişler vuslat yollarını.Öyle büyüksinki içimdebütün surları yıkacağım gün de gelecek elbet.Sevdanşairlerin mısralarına katık olmuş sanki...Her dize de biraz sen biraz ben var.

“ bu nasıl yazıdır bu nasıl kader...ömrüm harap olmuşgönlüm derbeder...sana kavuşmadan ölürsem eğerbedenim tabuta sığmaz sevdiğim...”

Rabbime sığındığım bütün zaman dilimlerine sana kavuşmak için ettiğim duaları sığdırdım.Hangi yılhangi ay olursa olsun hiç önemli değil yarim...Aslolan seninle vuslatı yaşamak...Bu tarifi olmayan acıbu canımdan can koparan sancıkaderimin oyunumudur bana söylesene..! Hasretin hançeri yüreğime saplandığı yeri ne zaman terkeder bilmem sabret sen yarim...Sabret...And olsun sanaand olsun sevdamıza..!

Sana kavuşmadan ölmek haram bu cana..!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri