AğLamak ZayıfLıkmıdır?

NoYaN

Kayıtlı Üye
Hani akarya gözyaşların pervasızca...........Hani yüzünü saklamaya çalışırsın ...........Kimse görmesin istersin...........En zayıf anınınmıdır? ...........Neden kaçırısın gözlerini meraklı bakışlardan........Hani düğüm düğüm olur ya kelimeler ...............Hani susarsın ya........

AĞLAMAK GÜLMEK KADAR DOĞALKEN NEDEN KİMSE GÖSTERMEK İSTEMEZ GÖZYAŞLARINI?
NEDEN ERKEKLER AĞLAMAZ DERLER?YÖYLE YETİŞTİRLDİKLERİ İÇİNMİ?
AĞLAMAK ZAYIFLIKMIDIR SİZCE?

---> (AğLamak ZayıfLıkmıdır?)

hyr kesinlikle zayıflık değildir insanlar ağladımı içindekilerini düker ve rahatlar..

Evet zayıflıktır.Ağlama eylemi de kişinin duygusal olarak zayıf düştüğü durumda gerçekleşir zaten.Duygusal olarak güçlü biri ağlamaz,bu nedenle de kadınlar daha duygusal olduğundan daha çok ağlar erkekler daha az ağlar veya ağlamaz.

Günün Birinde HayVanLarı Tefekkür HalindeyKen AgLadıkLarını Gördüm..EyWah Dedim Demek AgLamasını BiLmiyen Bir Hayvan BiLe Olamaz...

zayıflık değildir

Hayır zayıflık değildir...
Fiziksel bir olaydır..
Bir ihtiyaçtır..
Ağlama eylemi sadece,duygusal zayıflıkta olmaz...

Ağlamak bazen insanı haksız duruma düşürebilir ama çoğu durumda işe yarıyor...

ağlamak değil ama en byük zayflıklarımdandır başkasının yanında ağlamamak için çırpınmak

Şimdi değişiyor.Benim okumuş olduğum Lise de Elif adlı bir kız vardı ilgi görmek için notunu yükseltmek için ağlıyordu ve amacına ulaşıyordu.Bir keresinde tartışıyorduk haksızdı hatta hakaretimsi laflarda söyledi bana ,baktı milletten tepki toplayacak ağlamaya başladı.Sınıftakiler bana tavır koydu niye ağlattın kızı diyerekten.Ya da çok sevdiğimiz biri ölünce ağlarız neden? Çünkü kendimizi o anda zayıf,güçsüz,yalnız,çaresiz hissederiz...Ağlamak bizim karakterimizin zayıflığını göstermez,yalnızca o konumdayken zayıf bir ruh haline büründüğümüzü gösterir...

ağlamak zayıflık değildir. ağlamak ihtiyaçtır, sevinç durumunda da gözlenir üzüntü anında da vs vs.. gayet basit..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri