Ağaç için çırılçıplak eylem!

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Temmuz 20 2015

Ağaç için çırılçıplak eylem!

Çıplak eylemlere bir yenisi daha katıldı. Hem de ne için dersiniz? Bizim de Gezi sürecinde ne kadar hassas olduğumuzu gösterdiğimiz bir konu. Ağaçlar…
WZXNy4.jpg

Bundan bir süre önce çıplak bisikletliler dikkatimizi çekmişti. Onların farkındalık yaratmak istedikleri konu daha az petrol kullanımı idi. İşte şimdi de Kaliforniya Üniversitesi gençleri daha fazla ağaç diyor ve soyunuyor.

DÜNYA BİSİKLET SÜRME GÜNÜ ÇIPLAK KUTLANDI…

Kaliforniya Üniversitesi Berkeley Kampüsü’ndeağaçlara çıplak bir şekilde sarılarak yaptıkları eylem dikkat çekici…

Reuters’ın haberine göre] ağaçsızlaştırma planının yangın tehlikesini azaltmayacağını da vurguladı.

---> Ağaç için çırılçıplak eylem!

Baya eski haber bu iyice çıldırdılar bunlar.

hemde ne cıldırma sanki ellerine ne gececek maksat sovmenlik olsun ben boyle gorüyorum agac mı korumak istiyorsun fidan dikin bos yerlkere hergün git bak ona gelince yok

peygamber efendimizin sozudur kıyamet kopacagını bileseniz bir fidan dikin demistir bu kadar günah yapacaklarına bir fidan diksin bos yere

Ağaçlar için uğraşmaları güzel de görüntü kirliliği yani

Ağaçlar için uğraşmaları güzel de görüntü kirliliği yani

ihtiyaçlar için. mecburen. hep ağaç kesiliyor fidan çıkıp yapsalar bunları eyvallah diyecem

soylr bir durum da var bu insanları takip edi hep odun yakıyor lar dir yok şömine yok mangal yakmaya gelince yskiyorlsr bir şeyi savunacak san önce kendinden düzeltmek gerekir

beni elime het geçen bir fidan ben eker im hep bir yerlere böyle koruyabilir iz bana göre

oha ya .. Eylem değil Rezillik..

Soyunmadan da Eylem Yapılabilir ama İnsanlar çok meraklı oldu çıplaklığa .. Normal :M

+ İhtiyaçlar İçin Suni Olarak Ekilen Ağaçlar vardı bir ara .. bilemedim şimdi.

ihtiyaçlar için. mecburen. hep ağaç kesiliyor fidan çıkıp yapsalar bunları eyvallah diyecem

soylr bir durum da var bu insanları takip edi hep odun yakıyor lar dir yok şömine yok mangal yakmaya gelince yskiyorlsr bir şeyi savunacak san önce kendinden düzeltmek gerekir

beni elime het geçen bir fidan ben eker im hep bir yerlere böyle koruyabilir iz bana göre
Aynen öle hani kurban bayramına karşıyı deyip etin en iyisini yiyenler demi onlar gibi
Bir de amerikanın kölesi olmuşsunuz deyip starbuckstan çıkmayanlar :)

Biri Sanki Sisini Yapio Gibi Durmus Tobe Tobe

oha ya .. Eylem değil Rezillik..

Soyunmadan da Eylem Yapılabilir ama İnsanlar çok meraklı oldu çıplaklığa .. Normal :M

+ İhtiyaçlar İçin Suni Olarak Ekilen Ağaçlar vardı bir ara .. bilemedim şimdi.
Soyunmak adet olmuş abla maksat şöhret olmak bir ara yapıldı reklam olsun duye şimdi hiç biri yok
Aynen öle hani kurban bayramına karşıyı deyip etin en iyisini yiyenler demi onlar gibi
Bir de amerikanın kölesi olmuşsunuz deyip starbuckstan çıkmayanlar :)
Aynen öyle bunlar da bunlardan işte bir seyi çok tepki gösteren insanlar yapıyor bunu kendileri bile kendi yalanları na inanan insanlar
Vücutları da iğrenç bee böe
xDxD
Biri Sanki Sisini Yapio Gibi Durmus Tobe Tobe
hahaha hani nerde nerde

doğayı bu kadar seviyoruz da ona karşı niye bu kadar hoyratız bu bir tezat bence :23514wippe0il:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri