Sitem
Bayan Üye
MALZEMELER
3 adet tavuk göğüs eti
1 demet kıvırcık
1 bardak konserve mısır
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı susam
HAZIRLANIŞI
Göğüs etlerini tencereye yerleştirin, üzerlerine 2 bardak su ekleyip, haşlayın. Haşlanan tavukları elinizle parçalara ayırın.
Kıvırcık salatayı yıkayın ve doğrayıp servis tabağına alın. Üstüne parçalara ayırdığınız tavuk etlerini ve mısırı koyun. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin. Susamları da sıvıyağda pembeleşene kadar kavurup salatanın üzerine serptikten sonra servis yapabilirsiniz.
SOSUN TARİFİ
Taze soğan, dereotu, maydanoz, hardal, mayonez, zeytinyağ, tozşeker ve tuzu mikserden geçirin.
3 adet tavuk göğüs eti
1 demet kıvırcık
1 bardak konserve mısır
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı susam
HAZIRLANIŞI
Göğüs etlerini tencereye yerleştirin, üzerlerine 2 bardak su ekleyip, haşlayın. Haşlanan tavukları elinizle parçalara ayırın.
Kıvırcık salatayı yıkayın ve doğrayıp servis tabağına alın. Üstüne parçalara ayırdığınız tavuk etlerini ve mısırı koyun. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin. Susamları da sıvıyağda pembeleşene kadar kavurup salatanın üzerine serptikten sonra servis yapabilirsiniz.
SOSUN TARİFİ
Taze soğan, dereotu, maydanoz, hardal, mayonez, zeytinyağ, tozşeker ve tuzu mikserden geçirin.