AfriKadaki Çoçuklar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dance_

Banned
nigerchild1kr2.jpg

Bugün her üç Afrikalıdan biri yetersiz besleniyor. Nüfusun yarısı günde bir dolardan daha az bir gelirle hayatını devam ettiriyor. Afrika geneline bakıldığında açlık sorununun temel nedeni kuraklık olarak gözükse de, bunun temel nedenini Avrupa ülkelerinin sömürge politikalarında aramak gerekiyor.

1sayfa15gifoj7cu5.jpg

Bu görüntüler bizlere aslında çok şeyler anlatıyor.Ne mi? Bizler için nelerin ihtiyaç nelerin lüks,harcamaları yaparken neleri düşünmemiz gerektiğini ve en önemlisi bu aç insanlar için neler yapabileceğimizi sizcede öyle değil mi?…

1sayfa23gifhr6wh3.jpg

Yukarıdaki resimdeki akbaba açlıktan bitkin düşmüş çocuğu yemek için ölmesini bekliyor.

BİZDE BİRŞEYLER YAPALİM ARKADAŞLAR.ONLARDA BİZİM COCUKLARIMIZ KARDESLERIMIZ KUCUKLERIMIZ BUYUKLERIMIZ..

aLLah yardımcıLarı oLsun mılletın halıne bızım sorun yaptıgmız seylere bak bunları gordukce hayattanda hayatımdakı sorun yaptıgım basıut seylerdende nefret edıyorum.

tskLer guzel bır konu + rep

aLLah yardımcıLarı oLsun mılletın halıne bızım sorun yaptıgmız seylere bak bunları gordukce hayattanda hayatımdakı sorun yaptıgım basıut seylerdende nefret edıyorum.

rica ederim.. ben zaten cogu vaktımı boyle seylerle harcıyorum cunku bızden cok cok kotulerı var cocuklar ıcın herseyı yaparım ben onlar kadar masum ve melek ınsanlar yok bu dunyada

neyi anlamiyorum biliyormusunuz arkadaşlar böyle ciddi bi konuda kimsenin neden yorum getirmedigini.. saglık olsun ii yorumlar :'(

ne denirki sadece söz icraat yok:) bicok konular var ama hep lafta kalıyo ne yazık:)

böyle anlamlı bi konu actığın ve duyarlılığın için teşekkürler.

bız onu bunu yemem derken bunlar bır ekmek dahi bulamıorlar :'(

bız onu bunun gıynmem derken onlar gynmek ne bLmıoLaR.

dance süper konu +rep..

aynen valla katılıyorum ama +rep konusuna katılamıcam arkadaş banlanmış

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri