affet!!!

yesil83

Bayan Üye
ALLAHim gunahlarimla geldim kapina
Affedecek misin?
Akitsam gozyaslarimi damla damla seccademe
gozyaslarimi silecek misin?
Sana, senin magfiretine sigindim
magfiret eyleyecek misin?
Bin defa tevbe ettim tevbemi bozdum
yine tevbe etsem kabul edece misin?
Utanirken isledigim gunahlarimdan
yinede kulum der misin?
Dilim kilitlenir yuregim paslanir,
Kulaklarim kelamini duymadiginda
Yinede dualarimi kabul edecek misin?
Gaflet uykusunda olsam zikir edemezsem guzel adini
Bana kapini acacakmisin?
Affet ALLAH'im beni Affet...
Yandim dondum pisman oldum
Affet...

yesil83

---> affet!!!

Seviyorum
Basima nusibet geldiginde ALLAH'a siginmasini
seviyorum
Her sevincimde hamd olsun demesini
seviyorum
Derdimi ALLAH'a acmasini
seviyorum
yaradanimi
seviyorum
O'nun ugruna gozyasi dokmesini
seviyorum
merhametliler merhametlisini
magfiret sahibini
seviyorum
O'na yalvaria yakarmasini
Af dilemesini
seviyorum

yesil83

ALLAH'im her uzuntumde SIKINTIMDA kendimi senin kapinda buldugum gibi simdide senin kapina geldim... hersey yalan tek gercek sensin...
iyiki muslumanim ve siginacak en emin yerdeyim herhangi birsey oldugunda. Ya musluman olmayanlar nasil rahatliyorlar kime siginiyorlar nasil teselli buluyorlar. bunlarin hic birini yapamiyorlar o yuzden ya boslukta olmalari...
ALLAHim yardim et demek bile bizi rahatlatirken ALLAHA inanmayanlara cok aciyorum...

---> affet!!!

öncelikle güzel paylaşımların için tşkler... inanmayanlara acımamak gerek bence... onlar onların kendi kişisel tercihi... onların bulunduğu ortamdan dolayı onlar öyle diyecek olan olursa da unutulmamalıdır ki...her bebek bu dünyaya imanlı olarak yani müslüman olarak gelir..fakat ondan sonra kendi yolunu seçer... ve biz şükretmeliyiz ki müslüman bir anne babanın çocuklarıyız diye...her neyse ne dediğimi sigara molası verdiğim için unuttum...:D

---> affet!!!

:) icme sigara, kardesim yasindasin (tahminen) gencliginizin sagliginizin kiymetini bilin.

Ne bilim bizim sansimiz var dedigin gibi hamd olsun oyle dogmussuz onlarin hic sansi yok.
Neyse iyi geceler t.b.s.r. ( tatli bal seker ruyalar) pc kapattim telden. Bakim dedim yatar ayak. :)

---> affet!!!

:) icme sigara, kardesim yasindasin (tahminen) gencliginizin sagliginizin kiymetini bilin.

Ne bilim bizim sansimiz var dedigin gibi hamd olsun oyle dogmussuz onlarin hic sansi yok.
Neyse iyi geceler t.b.s.r. ( tatli bal seker ruyalar) pc kapattim telden. Bakim dedim yatar ayak. :)

hiç sorma ya derdimiz var :D dersler çok yoğun:D telden bak telden :D sensizlik olmuyo böyle çekilmiyor gerçekten...

---> affet!!!

Aslinda ben taaa saat 22.00 de bi kapattim pc yi.so.da actim yine cikiyordum baktim yorum yazmissin burdaymissin yorumlarla takildim kaldim iyidde oldu canim SIKKINdi gecmisti :)

---> affet!!!

Seviyorum
Basima nusibet geldiginde ALLAH'a siginmasini
seviyorum
Her sevincimde hamd olsun demesini
seviyorum
Derdimi ALLAH'a acmasini
seviyorum
yaradanimi
seviyorum
O'nun ugruna gozyasi dokmesini
seviyorum
merhametliler merhametlisini
magfiret sahibini
seviyorum
O'na yalvaria yakarmasini
Af dilemesini
seviyorum

yesil83

ALLAH'im her uzuntumde SIKINTIMDA kendimi senin kapinda buldugum gibi simdide senin kapina geldim... hersey yalan tek gercek sensin...
iyiki muslumanim ve siginacak en emin yerdeyim herhangi birsey oldugunda. Ya musluman olmayanlar nasil rahatliyorlar kime siginiyorlar nasil teselli buluyorlar. bunlarin hic birini yapamiyorlar o yuzden ya boslukta olmalari...
ALLAHim yardim et demek bile bizi rahatlatirken ALLAHA inanmayanlara cok aciyorum...

MaşaAllah BerakAllah...Ben üzerine düş derim yesil...ciddi ciddi zaman ayır .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri