Üzüldüysem eğer boşa harcanmış zamanlar icinegmez insanlara harcadıgım zamanın yasıdır bu! Ben icimde yasayacağım acımı,nasıl yas bu diye sormayın...Asıl insan,acısını icinde yasar!Isıtılıp her dara düstügünde arkasına sığınılan acılardan,yaygaradan bıktıgım BİLİNSİN!Paylascaksan acını DOSTUNLA,kendini ona yakın hissettigin anda paylasmak yakısır ADAM OLANA!!
*Emegimin karsılığında bi beklentim varsa, yarın BİRLİKTE MUTLU OLMAKTI!! *Sevdigini mutlu görünce mutlu olanlardan oldum.. tercih meselesi DEĞİL,yaradılıstan!!
*Hayallerim vardı..mutlulukla birbirine ucuca eklenen!
*Her yolun bi sonu var,her cümlenin ve hayatın sonu var.KALBİM ACIDI BENİM ama,bi kez daha hatırladım ben!!!
--Kar tanesi gibi düstügü yerde ERİYEN ve yıllara ragmen kaya gibi SAPASAĞLAM duran seyler var hayatta bi kez daha ANLADIM!
''SEWGİLERE LANET ETMEKTE'' huyum degil!! SEWERKEN ÇEKİP gitmek de!!
*Üzüldüysem eger,GERÇEK sandıgım yalanlarıyla ya da yalan sandıgım gercekleriyle yargıladıgım bütün insanlar icindi!
Sevdiklerimin gözünden dökülen yasları silmek icin uzatamadım elimi,gücümü harcamısım bosa,gec anladım Kalbim acıdı benim
Yanılmadan yasanmaz ki,hayat bu!!
Af diliyorum simdi,yalnızca tanridan...
*Emegimin karsılığında bi beklentim varsa, yarın BİRLİKTE MUTLU OLMAKTI!! *Sevdigini mutlu görünce mutlu olanlardan oldum.. tercih meselesi DEĞİL,yaradılıstan!!
*Hayallerim vardı..mutlulukla birbirine ucuca eklenen!
*Her yolun bi sonu var,her cümlenin ve hayatın sonu var.KALBİM ACIDI BENİM ama,bi kez daha hatırladım ben!!!
--Kar tanesi gibi düstügü yerde ERİYEN ve yıllara ragmen kaya gibi SAPASAĞLAM duran seyler var hayatta bi kez daha ANLADIM!
''SEWGİLERE LANET ETMEKTE'' huyum degil!! SEWERKEN ÇEKİP gitmek de!!
*Üzüldüysem eger,GERÇEK sandıgım yalanlarıyla ya da yalan sandıgım gercekleriyle yargıladıgım bütün insanlar icindi!
Sevdiklerimin gözünden dökülen yasları silmek icin uzatamadım elimi,gücümü harcamısım bosa,gec anladım Kalbim acıdı benim
Yanılmadan yasanmaz ki,hayat bu!!
Af diliyorum simdi,yalnızca tanridan...