adrenalin dolu gece

mızmız

Kayıtlı Üye
evt her aksam gibi yine bi aksam yataga girdim ve içimden bi ses sakın uyuma diyodu sonra aklıma bir fikir geldi babam gil yattıktan sonra arabanın anahtarını kaptıgım gibi bizim arabada aldım solugu arabayı aldım ve mahalleden uzaklaştım ve basladım bom bos sokaklarda hız denemeleri yapmaya çok eylenceliydi tek sorun eve girmemdi ve aracın benzininin az kalmasıydı

:D dostum ıyı herşeyt guzelde dıkkat et hado haberlerı olsa kaza yapsan bişi olmazda boyle bır sorun oldumu sen kötu olursun anladınmı dıkkat etmelıısn

usta öleceksem bir arabada ölmek isterim mümkünse ibrede 200 den aşşagı olmasın :D zaten felsefem şu : hızlıyaşa genc öl cesedin yakışıklı cenazen şatafatlı olsun : yani asıla bildigim kadar asılıyorum gaza hız artık yaşam biçimim oldu onsuz olmuyo

not: uyuşturucuya hayır en güzel uyuşturucu dogal olan adrenalin

:D bence degil ama hız adrenalin demek adrenalin demek benim keyif almam demek yatakda ölecegime bi arabanın sürücü koltugunda ölmeyi yegelerim

ya bence adrenallini daha az tehlikeli olan ve güvenli olan şeylerde arayabilirsin yane normal bi arabayla hız denemesi yaparak adrenalin yapmaya çalışmak bence çok sakıncalı sadece kendin açından değil başkaları içinde tehlike oluşturabilir (benim en sevdiklerim adrenalin konusunda paraşütle atlama )

bende motosikletle hız tutkusu vardı ama arkadaşım motosikletle kaza yapıp öldü ondan sonra bizim grup kendini baya hızdan falan çekti ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri