Adobe Photoshop Eğitimi Tek Link 232 MB

Buğra1

Kayıtlı Üye
00135214hk8.jpg

flhhqg.jpg

j0kvfb.jpg

Adobe™ Photoshop™ Eğitimi (VK Sertifika Eğitimi)
"illede öğreten Kurs"
“Adobe™ Photoshop®” bir görüntü işleme programıdır. Resim ve grafikler yapmak, Resim ve grafikler üzerinde değişiklik ve düzenlemeler yapmak için, daha çok Matbaacılar, Grafikerler, Sanatçılar, Fotoğrafçılar, Reklam ajansları ve basın yayın kuruluşlarınca kullanılır.
“Adobe™ Photoshop® Eğitimi CD 'si, Adobe Photoshop 'u öğrenmek isteyen meslek gruplarına, Sertifika düzeyinde eğitim vermek için hazırlanmıştır. CD içeriği, 4 Aylık kurs müfredatına eş değerde bilgi içermektedir. Tüm konu ve kavramlar hiç bilmeyenler dikkate alınarak, en baştan başlayarak anlatılmıştır.

Türkçe olarak hazırlanmış olan,en kapsamlı, eğitim CD 'si olan “Videokurs®” Eğitimi CD 'sini alan kişinin, Adobe® Photoshop® 'u sertifika eğitimi düzeyinde öğrenmesi hedeflenmiştir. Program “Arayüzü” dahil olmak üzere, tüm kavramlar açıklanarak, Videokurs® 'a özgü, uygulamalı derslerle desteklenmiştir.
Videokurs Eğitim CD 'si “Tak Çalıştır” özelliğine sahiptir. Öğrenebilmek için, hiç bir bilgisayar bilgisi ve ön yükleme gerektirmez. Kullanıcı, yazılım tarafından yönlendirilerek öğretilir. Tüm terim ve kavramlar, en baştan başlayarak, sade bir dil kullanılarak örnek ve uygulamalarla anlatılmıştır. Kullanıcının yanlış yapması ya da bilgisayara zarar vermek söz konusu değildir.
Uygulamalı Ders Nedir?: Uygulamalı videokurs eğitimi, çok özel bir eğitim metodu olup, Videokurs için geliştirilmiş ve sadece Videokurs tarafından kullanılmaktadır. Konu ile ilgili olarak daha fazla bilgi edinmek için, örnek olarak hazırlanmış olan, ücretsiz dersleri bilgisayarınıza indirerek deneyebilirsiniz. Ancak bu dersler sadece uygulamanın ne olduğunu göstermek için hazırlanmıştır. Çünkü bu derslere, Videokurs içindeki açıklamalar eklenmemiştir. Videokurs 'a özgü, kullanım kolaylığını, Videokurs 'un eğitim metodunu görebilmek, ses müzik, görüntü ve pırıltılarla süslenmiş olan Videokurs ara yüzü ile, bilgisayar öğrenmenin keyfine varabilmek için, Videokurs 'un kendisini temin etmeniz gerekir.
Kurs içeriği: Photoshop® Nedir?, Bilgisayar Nasıl yüklenir. Bilgisayardan Nasıl Silinir? Nasıl Kullanılır? Photoshop® menüleri ve komutları.. Komutlar ve Menüler nasıl kullanılır? Photoshop® Araçları ve kullanımı... Seçim araçları, çizim araçları, düzenleme araçları ve tüm diğer Photoshop® Araçları.. Araç tepsileri... Araç tepsilerinin kullanımı.. Temel Kavramlar, (Temel grafik Bilgiler) Temel işlemler, Photoshop® ile yapılmış iş örnekleri, ve tescilli Photoshop Menü Terimleri Sözlüğü... Denemeniz için, Adobe™ Photoshop® ‘un 30 Günlük deneme sürümü. Ve diğer konular.

Tüm terim ve kavramlar örneklerle, anlaşılır, sade bir Türkçe ile anlatılmış, ayrıca, “Videokurs®” ‘a özgü uygulamalı derslerle desteklenmiştir. Kullanıcı konuları, tıpkı bir kurs ortamındaymış gibi, bizzat kendisi uygulayarak öğrenir.

Tek Link sadece 232 Mb. Cd-İso
İşte Link
Photoshop_egitimi_CD.rar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri