sebeb: Flood 1 konu yeterliydi başından şarkıdan nefret ettirdin. süre Yok.
DaNGeR Kayıtlı Üye 17 Ara 2007 #1 sebeb: Flood 1 konu yeterliydi başından şarkıdan nefret ettirdin. süre Yok.
sEmih Kayıtlı Üye 17 Ara 2007 #7 DaNGeR' Alıntı: son günlerde yaptıklarım kimsenin hoşuna gitmiyo saten. Genişletmek için tıkla ... Dokunmayin garda$ıma Sen kafanın Dogrusuna Git garda$ım Ben Arkandayim garda$ım sıkma sen o datlı canını her ınsanın hatası oLur hepimiz insanız önemLi oLan hatalarımızı telefi edip Farkina varmamızdır.. Orhan Baba ne demi$ ; HatasIz kuL oLmaz , Hatamla Sev Beni ..
DaNGeR' Alıntı: son günlerde yaptıklarım kimsenin hoşuna gitmiyo saten. Genişletmek için tıkla ... Dokunmayin garda$ıma Sen kafanın Dogrusuna Git garda$ım Ben Arkandayim garda$ım sıkma sen o datlı canını her ınsanın hatası oLur hepimiz insanız önemLi oLan hatalarımızı telefi edip Farkina varmamızdır.. Orhan Baba ne demi$ ; HatasIz kuL oLmaz , Hatamla Sev Beni ..
J Jasmina Bayan Üye 17 Ara 2007 #8 DaNGeR' Alıntı: son günlerde yaptıklarım kimsenin hoşuna gitmiyo saten. Genişletmek için tıkla ... eline sağlık haketmişti.
DaNGeR' Alıntı: son günlerde yaptıklarım kimsenin hoşuna gitmiyo saten. Genişletmek için tıkla ... eline sağlık haketmişti.