Adını Koyamadıgımsın..

AberYY

Bayan Üye
Adını Koyamadığımsın
Ne zaman tanıdım seni diye düşündüm Dün gece Bulamadım Sanki hep vardın bir yerlerde Saklanmış Ve bir anda Ortaya çıkmıştın Sen Zamanda bulamadığımsın Ne kadar sevdim seni Sevgi... aşk Tutku... hayal Sanki hepsinden de öte Kalbimde En derinde Bir Duygusun Sen Adını koyamadığımsın Bitecek ve gideceksin bir gün Biliyorum Sen bende kalacaksın Ama Ben sende olacak mıyım Bir soruyum Sen de Cevabını bulamadığım...

Muhtacım
Hadi ne olur gel artık Her zaman aşkına muhtacım Bir tebessümün yetecek bana Bir yudum sevgine muhtacım. Gönlümü çılgınca kaptırdım sana Ne olur bir defa sarıl boynuma Bakma sen gözümden akan yaşlara Bir yudum sevgine muhtacım. Ömrümüz hasretle geçemez böyle Her zaman her yerde sana muhtacım Yaz yağmuru gibi bitemez bu aşk Bir yudum sevgine muhtacım.

bilmezdim
bilmezdim aşkın bu kadar acı olduğunu ta ki içimi acıtana dek bilmezdim aşkın bu kadar kötü olduğunu ta ki ayrılığı görene kadar bilmezdim aşkın bu kadar sıcak olduğunu ta ki içimi ısıtana dek bilmezdim ben aşkı ta ki karşıma sen çıkana dek

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri