Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu ismi twitter'da dalga konusu oldu!

' hazel

Bayan Üye
Adını Feriha Koydum‘un yeni sezon tanıtım fragmanı bir çıktı, ortalık karıştı. Sezonun bitmesi ile birlikte süregelen tartışma ayrı bir boyut kazandı. “Feriha’sız Bir ‘Adını Feriha Koydum” nasıl olur’ diyen seyirci dizinin adının Adını Feriha Koydum- Emir’in Yolu olduğunu gördü ve Twitter kullanan dizi izleyicilerinin hedefi haline geldi. Feriha’nın dizide öldürülmesine hala kızgın olan izleyiciler bu yeni isimle kısaca dalgasını geçti.

İşte dizi ile ilgili atılan Tweetler

@ Ayylliiiin
Adını Feriha Koydum çekilmez artık. Emir’in Yolu yol değil .s.s.s

@ Btulergun
Adını feriha koydum emir’in yolu nedir abi ya şaka gibi.

Adını Feriha Koydum bitti şimdi de Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu. Bundan sonra da Adını Feriha Koydum Pusu başlar kesin. :D

[MENTION=55822]afk[/MENTION]dizi
Zaten eski ad adını feriha koydum uzundu simdiyse emir’in yolu ulan paragraf kurdular yuh #adiniferihakoydumemirinyolu ne laa bu?

‏[MENTION=26234]saliha[/MENTION]yuce
adını feriha koydum; emir’in yolu ha?!! sağolsunlar baya bi güldüm sayelerindeee :) )))

@Ruqeenn
Emir’in Yolu ile Kötü Yol filmi birleşio Emir sonra Kötü Yola düşüo.. Adını Feriha Koydum adından vazgeçersen böyle olur işte.

[MENTION=7514]ezgi[/MENTION]15101998
Adını Feriha Koydum-Emirin Yolunu heyecanla bekliyorum.Emir varsa ben hep varım.

@meeerveetemiz

Adını feriha koydum’un adı Emirin yolu olmuş ya la. Eskiden afk diyoduk şimdi ey mi diycez … :D

@mldkny
Adını feriha koydum oldu sana emirin yolu. Yalnız o yol, yol değil emir söyleyeyim :D

[MENTION=142199]metincan[/MENTION]koca
Yok adını feriha koydum kralın dönüşü olsun bence daha cool :)

[MENTION=346]ilknur[/MENTION]basel
Adını Feriha Koydum diziyi cekemeyenler catlasin, ben her sekilde izlerim,her turlu gideri var =)

‏@ciceeekkk
‘Adını Feriha Koydum’ ‘Emirin Yolu’ ne la ? Daha fazla nasıl saçmalasak diye düşünüp sonra bunu buldunuz demi tebrikler cağnımm

[MENTION=29126]OkyanuS[/MENTION]taruzgar
‘Adını Feriha Koydum’Yeni sezon fragmanndan anladığm şu Emir’in askere gidiyor. Acaba kısa dönem mi uzun dönem mi bedelli mi çok heyecanlı..

@95_melike
Adını feriha koydum’un yeni fragmanını izlediğim andan beri ağladığım için dalga konusu oldum evdekilere Allahımmm

[MENTION=156600]Ego[/MENTION]canavari
Adını Feriha Koydum’un adını değiştirip Emir’in Yolu yapmışlar. Dalga geçmek için bu kadar sebep olunca dalga geçmek pek eğlenceli olmuyor.

@MvRcan
adını feriha koydum olmuş emir’in yolu.şaka gibi.güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.Allah akıl fikir versin.yapana da izleyene de

@dingimingi
Adını feriha koydum emir’in yolu ne bilemem de show tv’nin yolu yol değil

[MENTION=87703]altan[/MENTION]yz

[MENTION=107337]adı[/MENTION]nı feriha koydum emirin yolu harbi dizi oldu ama adını feriha koyan anne yok adı feriha koyulan kız öldü ama emirin yolu var yürüyün be

@bercem_
Adını Feriha Koydum bitti şimdi de Adını Feriha Koydum – Emir’in Yolu. Bundan sonra da Adını Feriha Koydum Pusu başlar kesin :D

[MENTION=45641]banane[/MENTION]Foklardan
Adını feriha koydum Emir’in yolu ne ay allah cezanızı vermesin iyi güldüm ay random güldüm kurtlar vadisi pusu gibi bi fragman olmus hahaha

[MENTION=12436]melisa[/MENTION]cin1
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu ne amk bidahaki sezon Emirde gider başrol Rıza olur dizinin adıda Adını Feriha Koydum Kapıcılar Kralı olur

@itskadirozel
Bir an şaka sandım ama gerçekmiş. Adını Feriha Koydum ‘Emir’in Yolu’ olmuş. Saçmalama tam gaz devam ediyor.

[MENTION=100208]seys[/MENTION]uy
Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu. Sanırsın Elektra’yı kaybetmiş Daredevil. Kötü yola mı düşüyor bu çocuk, artık nedir derdi acaba..​

---> Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu ismi twitter'da dalga konusu oldu!

İyice saçmaladılar mı ne.

Yorumlar fena hahaha

Hemfikiriz :R İzleyici kitlesini meraklandırırken, aynı zaman da uzaklaştırmaya çalışıyor olmaları ne garip değil mi..

bitirmeleri gerekiyordu işte böyle suyunu çıkardılar sonuçta dalga konusu oldu :D

bitirmeleri gerekiyordu işte böyle suyunu çıkardılar sonuçta dalga konusu oldu :D
Suyu mu çıktı başka birşeyi mi artık bilemiyorum da xD Diziden Feriha'nın annesi gidince bile, bi gariplik hissediliyordu. Kadın hastalığını yendi, geri geldi şimdide Feriha vurulup gidiyor. Başroller değişince zaten dizini tadı çıkmıyor. Bitirmeleri gerçekten gerekiyordu, ki eskisi gibi bir seyirci kitlesini tutturabileceklerini sanmıyorum. Tek seyirci kitleleri Çağatay Ulusoy fanları olur sanırım xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri