Adı bende saklı!

nemesiss

Bayan Üye
Bak yine hüzünlendim kara kaplı defterime yine içimi döküyorum bugün senden ayrıldım tam 5 yıl geçti ama seni hala seviyorum yanlış anlama senin güzelliğine aşık değilim senin gizemli kişiliğine aşığım bak yine odamdayım ve senin adına anlam veremediğim sözler yazıyorum karanlığa bakıp dalıyorum hissediyorum vücüdumun acı cektiğini bedenim sınırlarını zorluyor yokluğunda bana anlam katan senmisin yoksa sen benim diğer yüzümmüsün derin bir nefes alıyorum geçmişe yolculuk yapıyorum Peki neden..!! bende bilmiyorum sadece yazmak istiyorum karanlık bir odada yalnız kalemim defterim ve anılarım.. sigaramdan her nefes çektiğimde biraz daha gömülüyorum karanlığa hayat bir savaş biliyorum ve bu savas büyük bedeller ödetiyor insana lanet olsun artık hissetmiyorum kalbimi ne yapsam renkli yaşayamıyorum hayattan zevk almıyorum senide kaybettim artık karanlığın içinden bana yol göstermiyorsun offf tek tesellim boş sayfalar ve karanlık belkide bana anlam katan budur…!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri