ADEKA ilaç firması

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
ADEKA esas olarak bir ilaç üretim firması ve kendi ilaçlarının yanında temsilciliğini yaptığı dünyanın önde gelen ilaç firmalarının da ilaçlarını kendi tesislerinde üretiyor ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Modern üretim teknikleri ve teknolojisiyle cGMP ve GLP standartlarına uygun olarak yılda 56 milyon kutu üretim kapasitesine sahip. Ampul, tablet, film kaplı tablet, kapsül, şurup, pomat, krem, çözelti gibi 8 değişik farmasötik formda 115 ruhsat ve 75 ürün ile ilaç sanayinde önemli bir yere sahip. Şirketimizin toplam 400 kişilik saha kadrosu olmak üzere 570 çalışanı bulunuyor.

50. yılını kutlayan ADEKA İlaç, Anadolu’da kurulan ilk ilaç firması. Türk ilaç sanayinin köklü ve önde gelen kuruluşlarından biri olan ADEKA İlaç Samsun’da yer alan en büyük özel sektör tesislerinden biri. 1956 yılında, Türkiye’ deki sınırlı kaynaklar nedeniyle Anadolu’ da sanayi yatırımı yapmanın hayal olarak görüldüğü bir ortamda Samsun’ da yatırım yapılarak “ADEKA İlaç Limited Şirketi” kuruldu. Mevcut uzman kadrosu ile teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ADEKA, tüm üretim tesislerini 1995 yılında modern makina ve ekipmanlarla yeniledi. Samsun’daki modern tesislerinde cGMP ve GLP standartlarına uygun olarak üretime devam ediyor ve yenileme yatırımlarını da sürdürüyor. 2004 yılından bu yana da İstanbul Maslak’taki yeni Genel Müdürlük binasıyla Türk tıbbına hizmet vermeye devam ediyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri