'Adayım, çünkü..

sistem

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'da başkanlığa adaylığını koyan İbrahim Hacıosmanoğlu, hedeflerini anlattı.
16.11.2007

'Boynu bükük gezen insanların kafalarını kaldırması için göreve talip olduk.'

‘Bu kutsal bir görev’
Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesi eski başkan yardımcılarından İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Tüm ulusun beğenisini kazanan Trabzon’u birçok alanda ayağa kaldıracaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Trabzonspor sevdalıları için bu kutsal göreve talip olduk. Nuri Albayrak yönetiminden istifa eden Köksal Güney, Yusuf Şimşek, Volkan Berberoğlu, Ufuk Pervanlar, Şevket Recep Usta ve Salim Karabacak’ı da listemize aldım.”

‘Borç beni korkutmuyor’
“Biz boynu bükük gezen insanların kafalarını kaldırmaları için bu göreve talip olduk. Burada köklü değişikliklere ihtiyaç var. Birbirinin açığını arayan değil, birbirinin açığını kapatan insanlar gerek. 16 Aralık’ta göreve gelirsek oturarak değil, koşarak hizmet edeceğiz. Tutamayacağım sözleri vermem. 50 milyon YTL’lik borç beni korkutmuyor. İlk icraatım kulüpte bir aile ortamı oluşturmak. Marka değerini artıracağız. Avni Aker’in yerine 35 bin kişilik bir stat yapılması taraftarıyım.”

Faruk Özak’a eleştiri
“Faruk Özak’ın kulübe hiçbir katkısı olmadığı gibi, mevcut yönetimi yıpratma adına elinden geleni yapmıştır. Akyazı’daki tesis projesini mecliste Bakanlar Kurulu’na sunup hukuki alt yapısını hazırlayacağına, bu tesisin hukuki alt yapısının olmadığını Türk halkına duyurmuştur. Konuşacak en son insan o. Kazanırsak, Ersun Yanal’la yola devam etmek istiyoruz. Kendisiyle daha önce de görüştüm. Onun yapısına uygun oyuncuları alırsak, başarılı oluruz” diyerek sözlerine son verdi.

Ağaoğlu: İşlerim var
Öte yandan, kongrede aday olması için kendisine sürekli baskı yapılan işadamı Ali Ağaoğlu, işleri nedeniyle adaylığı düşünmediğini belirtti. Ağaoğlu, “Trabzonspor’un aldığı sonuçlara gerçekten çok üzülüyorum. Ancak başkanlık için malesef hazır değilim. Önümüzdeki dönemlerde rahatlarsam, seve seve başkanlığa aday olurum. O zamanda takımın başarısız olması söz konusu olamaz. Bunu açık ve net olarak söyleyebilirim. Kimsenin listesine girmem. Sadece listemi yaparım” şeklinde konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri