Adapazarıspor Hendek'i Geçmesini Bildi.

karagümrük

Kayıtlı Üye
ENDEK GENÇLİK : 1 ADAPAZARI : 2
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Hendek Gençlikspor, Adapazarıspor karşısında 1-0 üstünlüğü koruyamadı ve Adapazarı bir de penaltı kaçırıdığı maçtı 2-1 kazandı.

Dün Hendek Atatürk Stadında kar yağışı altına oynanan maça ev sahibi Hendek Gençlikspor hızlı başladı. Müsabakanın hakemi Hendek Gençlikspor’un 4.dakikada attığı golü geçerli saymadı. Ardından Hendek Gençikspor 14.dakikada İrfan ile 1-0 öne geçti.


24q66id.jpg


Semih penaltı kaçırdı;
Adapazarıspor 20.dakikada Semih Özdemir ile penaltı atışından yararlanamadı. Hendek Gençlikspor kalecisi Şükrü penaltıyı kurtardı.

İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Adapazarıspor 50.dakikada kullandığı kormer atışını Hendek Gençlikspor savuması uzaklaştıramayınca Adapazarıspor Fred’in golü ile maçı 1-1’e getirdi.

Oyuna ikinci yarı giren Tuna Adapazarıspor’a galibiyeti getiren golü kaydetti. 65nci dakikada Hendek Gençlikspor kalecisi Şükrü’nün yaptığı degaj Tuna’nın önüne düştü. Tuna’da düzgün bir vuruşla, Gençlikspor kalecisini avladı. 2-1

Maç sonunda ise Hendekli taraftarların her , pozisyonda Hendek Gençlikspor’un ataklarını ofsayt gerekçesiyle kesen Hakem triosuna tepkisi büyüktü.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst