Adanaspor taraftarları birleşiyor..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Adanaspor taraftar grupları Adanasporlular Derneği altında toplanıyor..

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün attığı adım sonuç vermeye başladı. Geçtiğimiz cumartesi günü Adanaspor'un dinamikleriyle toplantı yapan pazartesi günü de Diyarbakır maçını maraton tribününde taraftarlarla maçı izleyen Başkan Bayram Akgül'ün birleştirme çabası salı akşamı yapılan tarihi toplantı ile sonuç vermeye başladı.
Salı akşamı Çukurova Belediyesi Evlendirme salonunda Turbeyler Grubu, Kuzey Kale arkası, Liseli Turbeyler, maratona gönül verenler, Adanaspor Düşünce Platformu, Kaplanpenche ve Adanasporluların katıldığı toplantı yapıldı. Projeler anlatıldı, öneriler yapıldı ve Adanaspor'un geleceği için adımlar atılma kararı alındı. Taraftar gruplarının oluruyla tribünler tek çatı altında birleşti, Adanasporlular Derneği kuruluyor ve toplantıdan çıkan mesaj; kenetlentik çünkü tek kimlik Adanaspor.

ALPKAYA: "GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKELİM"
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Bekir Alpkaya, tüm Adanasporlulardan geçmişe sünger çekmelerini istedi ve "Dünü unutalım, kırgınlıklar, küskünlükler, yanlış anlaşılmalar olabilir.. Önemli olan bugün. Bundan sonra ne yapacağımız çok önemli. Ben yok, biz varız. Tek başıma hiçbirşey yapamam. Hep beraber bu taşın altına elimizi koyabilirsek çok iyi işler yapılabileceğine inanıyorum. Bu oluşum herkesi kucaklayacak. Hep beraber olacağız. Hiçkimse dışarıda kalmayacak. Kenetleneceğiz çünkü tek kimliğimiz Adanaspor. Hepimizin amacı Adanaspor'un başarılı olmasıdır" ifadelerini kullandı.

GÜL: "OLUŞUMA TAM DESTEK VERİYORUZ"
Turbeyler Grubunun tribün lideri Refik Gül, Bekir Alpkaya'nın dediği gibi geçmişe sünger çektiklerini ifade etti ve şöyle konuştu; "15 yıllık tribün tecrübeme dayanarak o bunu yaptı, sen şunu yaptından çok gelecek için ne yapabiliriz bunun peşinden koşmalıyız. Siz büyüklerimizin yapamadıklarını biz, bizim yapamadıklarımızı sizler yapacarsınız. Sizden tek ricamız Adana'da Adanaspor lobisini oluşturun. Biz ise belediyeye gitmek gerekiyorsa oraya geliriz, Ankara'ya gidilmesi gerekirse Ankara'ya gideriz, Diyarbakır'ı alkışlamamız gerekiyorsa alkışlarız. Başkanımızın cumartesi günü yaptığı toplantıya katıldıktan sonra akşam kafamı yastığa koyduğumda vicdanen sıkıntı çektiğimizi belirtmek isterim. O toplantıyı tüm Adanasporluların izlemesini isterdim. Başkanı yalnız bırakmaya hakkımızın olmadığını düşünüyorum. Bu oluşuma tam destek veriyoruz."

SOYLU: "ADANASPOR ADANA'NIN DEĞERİ"
Gazeteci Nedim Soylu, Turbeylerin Adana gençliğinin temel değeri olduğunu ve sadece futbol taraftarı olmadığını savundu.. Adana'nın göç alan bir şehir olduğunu anlatan Soylu, Turbeylerin küfürden uzak sadece takımını destekleyen bir konumda olmasını arzuladığını, herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini ve bir Turbeylinin Adanalılık bilincini en doğru taşıyan kişi olduğunu ifade etti. Adanaspor'un Adana'nın ürettiği çok önemli bir değer olduğunun altını çizen Nedim Soylu, "Adanaspor, Bayram Akgül'ün aldığı ne bir tır, ne bir kamyon ne de bir dükkandır. Adanaspor Adana'nın değeridir. Sizler bu değere sahip çıkmak zorundasınız. Bu paralar vergilerden ve spor fonundan toplanmaktadır.. Adanaspor'u bir kenara bırakın. Bir yurttaş olarak toplanan paraların doğru biçimde harcanması ve adil şekilde dağıtılmasını istemeliyiz. Bu yurttaş ve Adanalı olmanızın bir gereğidir. Adanaspor'un Adana'nın takımı olduğunu unutmayın" dedi.

ŞENYÜREK VE ÇELİK: "BİZ DE VARIZ"
Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mutlu Şenyürek, Adanaspor'un menfaatleri için tribünleri birleştirme kararı alındığını belirterek, "Bu oluşumu en çok isteyenlerden biriyim. Bu birleşmede herkesin rolü vardır. Ben de böyle olmasını istiyordum, ben de varım, güzel şeyler olacak"ifadelerini kullandı. Tribün Lideri Metin Erol da, Başkan Bayram Akgül'ün geçen hafta yaptığı birlik ve beraberlik toplantısına katıldıklarını hatırlatarak, "Adanaspor'un menfaatleri doğrultusunda bu birleşme kararını aldık. Ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çünkü hepimiz Adanasporluyuz" şeklinde konuştu.

SOFUOĞLU: "FUTBOLCULARI AİLEMİZ GİBİ GÖRELİM"
Turuncu-Beyazlı takımı yıllardır takip eden ve Adanaspor'u çok sevdiğini açıklayan Gökalp Sofuoğlu, "Sizlerden bir ricam var. Maçlarda en ufacık harekette galeyana gelebiliyoruz. Biz Adanalılar sıcak ve ateşli insanlarız. Anında tepki verebiliyoruz. Diyarbakır maçındaki gibi tahriklere gelmeden sadece takımımızı desteklemeliyiz. Futbolcuları da kardeşimiz, ailemiz gibi görmeliyiz. O sahada oynayan ailemizden biri de olabilir. Onları ailemizden görürsek tepki vermeyiz. Tepki göstereceksek bile 90 dakikanın bitmesini beklemeliyiz. Ayrıca tribünde hiçkimse hiçkimseyi sevmek zorunda değil. Ama ortak hedef Adanaspor ise bu doğrultuda ilerlemek istiyorsak tek yumruk olarak ilerlemeliyiz" ifadelerini kullandı.

İNCE: "ADANASPOR TARAFTARIYLA GÜRLER"
Toplantıya katılan İl Genel Meclis Üyesi Ercan İnce, "Bir atasözü vardır; Ağaç dallarıyla gürler. Takım da taraftarıyla gürler. Taraftarınız ayrı ise o takıma destek verecek olan insanlar da birlik olmayan camiayı görmezden gelirler. Büyük bir iş başarıyoruz. Bugün bu oluşumdan çıkacak sonuç bekleniyor. İl genel meclis üyesi olarak, Demirspor yönetiminde yer alan Adanasporlu meclis üyesi arkadaşlarımız var. Onlar kerhen yazıldılar. Meclis üyeleri de bu toplantıdan çıkacak kararı bekliyorlar. Meclis üyeleri olarak da çıkıp kamuoyuna açıklama yapacağız; Biz Adanaspor olarak varız diyeceğiz. Çünkü Adanaspor Adana'nın takımıdır."

BUTUK: "BAŞKANI ALKIŞLAMALIYIZ"
Portakal ve pamuk rengiyle kendini en iyi anlatan kulübün Adanaspor olduğunu vurgulayan Turuncu-Beyazlı takıma gönül veren Hasan Butuk da, "Bir amatör takımı sırtlamaya kimsenin gücü yetmezken, Bayram Akgül 3.Ligden aldığı takımı Süper Ligin kapısına kadar getirmiştir. Bu insanı alkışlamalıyız" dedi.

Adanaspor'un eskilerinden olan Bahattin Dinçkurt da, klasik kulüplerde yöneticilerin para verdiğini ve sonrasında faiziyle alıp kulübü borç batağına sürüklediğini belirterek, "Böyle bir ortamda o kulüp borçlanıyor. Ancak şirket olan kulüpler her türlü hesabı maliye ve kamuoyuna vermek zorundadır" diye konuştu.

Serkan Şenyürek

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri