"Adana 3. takımı da kaldırır"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Adnaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gündoğdu, "Takımlarımız hep muhtaç duruma düşürülmek isteniyor ama Adana 3. takımı da kaldırır" dedi..

Adana Gündoğdu Koleji Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve Adanaspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Gündoğdu, iki takımın birleştirilmesi yönündeki fikri hiçbir zaman doğru bulmadığını belirterek, "Adana 2 değil, 3. takımı bile kaldıracak potansiyele sahiptir. Ancak takımlarımız her zaman muhtaç konumuna sokulmak istendiği için böyle fikirler ortaya atılıyor" dedi.

Adanaspor ve Adana Demirspor'un bu kentin değerleri olduğunun altını çizen Gökhan Gündoğdu, "Her iki kulübün de mazisi başarılarla dolu. Türk sporuna yetiştirdikleri ünlü oyuncular var ve her iki takımın da asla göz ardı edilmeyecek sayıda bir taraftar kitlesi var. Birçok Süper Lig takımının böyle taraftarı yok. Şimdi bu ulu çınarları "kimse sahip çıkmıyor" diyerek birleştirmek doğru olur mu?" açıklamasını yaptı.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün bu kent için çok önemli bir isim olduğunu, çünkü Adanaspor'u Süper Lig'e çıkarmak için çaba harcadığının altını çizen Gökhan Gündoğdu, "Bayram başkanı gerçekten yürekten kutluyorum. Bu kadar özverili bir ismi Adana olarak kaybetmemeliyiz. Adanaspor için neler yaptığını herkes biliyor. Bu kadar iyi niyetli ve spor sevdalısı bir başkan bulduğumuz için şanslıyız" şeklinde konuştu..

U-16'lar finalde Konya'ya yenildi
Adanaspor'un U-16'ları Antalya ile berabere kalıp Kayseri'yi 1-0 yendikten sonra finale kaldı.. Dün finalde Konya temsilcisi ile karşılaşan Turuncu-Beyazlı takımın U-16'ları maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.. Adanaspor, Konya temsilcisini mağlup edebilseydi U-16'lar Türkiye Şampiyonası'nda 16 takım arasına girme başarısını gösterecekti. Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, finalde, Konya temsilcisine kaybettiklerini söyledi..

Serkan ŞENYÜREK

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri