Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş
Tarquin Kayıtlı Üye 20 Haz 2012 #5 ---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş Bu resmi görünce rotten aklıma geldi.. Bunlar terörle de alakalı ama.. Tabi bunu kimseye açıklayamazsın.
---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş Bu resmi görünce rotten aklıma geldi.. Bunlar terörle de alakalı ama.. Tabi bunu kimseye açıklayamazsın.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 20 Haz 2012 #6 ---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş O ne lan öyle öööggg...
lolamera Bayan Üye 20 Haz 2012 #7 ---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş Off ya eglenceli konular okusanıza başlıgı görnce bakmadan edemiyorum bende maruz kalıyorum bu resimlere bakmaya :R
---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş Off ya eglenceli konular okusanıza başlıgı görnce bakmadan edemiyorum bende maruz kalıyorum bu resimlere bakmaya :R
Elsa Bayan Üye 20 Haz 2012 #8 ---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş Allah kimsenin başına vermesin, çok kötü bir durum.
61Yavuz61 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #9 ---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş vuuuu mide meselesi bu kesildikten sonra nasıl hastaneye giit acaba kim nasıl guturdu onu
---> Adamın Eli Ortadan İkiye Kesilmiş vuuuu mide meselesi bu kesildikten sonra nasıl hastaneye giit acaba kim nasıl guturdu onu