Eğme başını yereutanıyormusun sevmekten ? Utanma! Sevdiysen mertçe söylede git.Ama eğme başını yereben senin dikbaşlılığını sevmiştim en çok kabaran gururunuşimdi eğme başını öyle utanma sevmekten! ne çıkar sevdiysen yeniden biz bitmişiz artık !
ama ne büyüdük nede çocuk kaldıkfarzet ki bir evcilik oyunun da olmayan ana babaydık kucağımızdaki naylondan çocuğa…
Ve dağıldı şiddetli geçimsizlikten bir yuva dahaçocuk ise kaldı işte analı babalı kimsesiz ortada… Sevmeyi becerebildiysen yeniden durma hiç!
Git! Ama giderken adam gibi sevdim de! Eğmeden başını yere.Dur! dersem kopsun ağzım dilim
bir damla yaş düşerse kör olsun gözlerimben seni sevdim!
sen de beni sevdiysen çok eskiden hiç düşünmeden gidişini ertelemeden git!
Yalan söyleme bilirsin sevmem! Yılanıda yalanı da!
Bahane arama sevgine eğer sevdinse!
Benim seni sevdiğim gibi utanmadançekinmeden git!
Ama dönüşü olmasın bu gidişininyanılmışlığın telafisi pişman bakışın olmasın gözlerime.bende sevdim! sevdim işte! nedensiz de….
İşte o vakit alnından öperim seni
Eğme! Dik tut başını adam gibi sevmek ayıp değil ki!
Üzülme sen ben acımı da! çekerim sevdamı da! Yeter ki adı ihanet olmasın gidişinin…
ama ne büyüdük nede çocuk kaldıkfarzet ki bir evcilik oyunun da olmayan ana babaydık kucağımızdaki naylondan çocuğa…
Ve dağıldı şiddetli geçimsizlikten bir yuva dahaçocuk ise kaldı işte analı babalı kimsesiz ortada… Sevmeyi becerebildiysen yeniden durma hiç!
Git! Ama giderken adam gibi sevdim de! Eğmeden başını yere.Dur! dersem kopsun ağzım dilim
bir damla yaş düşerse kör olsun gözlerimben seni sevdim!
sen de beni sevdiysen çok eskiden hiç düşünmeden gidişini ertelemeden git!
Yalan söyleme bilirsin sevmem! Yılanıda yalanı da!
Bahane arama sevgine eğer sevdinse!
Benim seni sevdiğim gibi utanmadançekinmeden git!
Ama dönüşü olmasın bu gidişininyanılmışlığın telafisi pişman bakışın olmasın gözlerime.bende sevdim! sevdim işte! nedensiz de….
İşte o vakit alnından öperim seni
Eğme! Dik tut başını adam gibi sevmek ayıp değil ki!
Üzülme sen ben acımı da! çekerim sevdamı da! Yeter ki adı ihanet olmasın gidişinin…