Adaletsizlik Bunun Adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gözde'

Bayan Üye
Yaklaşık bir hafta on gün önce, günlük konularında gereksiz sohbet, alıntı vs. silinecektir denilerek birkaç günlüğün içine edildi.

Geride kalanlar nedense şimdi silinmiyor ..

Ya bizimkiler geri gelcek, ya da bu günlükler temizlencek bizimkiler gibi. Günlüğe hayırlı olsun diyene teşekkür eden mesaj bile olmucak, biz de olmadığı gibi.

Adalet lütfen..

Bunlar sadece gündemde olanlar. Gerisini de yetkililer düşünsün.

Cansu.

Mavi rüya...

hayaL 'ce (günLük)

Umudum Var..

Vitaminsiiz*'in Güncesi

once upon a time

Hayaletler de Günlük Tutar

Derin.

- ● кαηαяуαℓιçє ● -

Günlüğüm

Hayırlı günler.

---> Adaletsizlik Bunun Adı

Ben anlamadim.
Altta yazan uyelere ne olmus. Gunluge ne olmus?

Bunu rengim yeşil iken de içeride söylemiştim :Ç Şimdi senin dönüp taa ilk açılan günlüğün içinden bir sohbettir efem bir dandik dundik geyik mesajıdır bulup ' bunu da silin ' deme hakkın vardır.

Ama kimse uğraşmaz bu saatten sonra.

Bunu rengim yeşil iken de içeride söylemiştim :Ç Şimdi senin dönüp taa ilk açılan günlüğün içinden bir sohbettir efem bir dandik dundik geyik mesajıdır bulup ' bunu da silin ' deme hakkın vardır.

Ama kimse uğraşmaz bu saatten sonra.

Ben sadece ilk iki sayfadaki günlüklerden temizlenilcek olanları koydum, sürekli güncellenenlerden.

Uğraşılcak, bizimkilerin içine edildiyse uğraşılcak. Uğraşılmak zorunda.

Özkandan habersiz Ali tarafından karar verip yaptırılan bir etkinlik Modların suçu yok.
Yeni alınan kararda ellenmemesi üzerine.

Amann.gozde takildigin seye bak :) keske birisi cikip benim gunlugude temizlese oyle iyi olurduki.

Seni seviyorum canim. Onemli olan hala siliniyor mu o.hala siliniyorsa haklisin ama artik silinmiyorsa bosuna kafana takip kendini uzme canim. optum.
ben biraz guzellik uykusuna yatayim ;)

Bu alinin söyledigi bişeydir ve günlüklerdeki sohbet mesajları silinen tek kişi sen degilsin...bluee de alinin verdigi talimata göre günlüklerdeki sohbet mesajlarını silmiştir...ali gittikten sonra özkan bunun yanlış oldugunu söyledi ve günlük mesajı silme işi bitti...bu konuda yapacak bilşey yok , silinen mesajlar geri gelemez malesef...ben bu konu hakkındaki fikrimi mod odasına yazmıştım zaten günlük ve kişisel sayfalara müdahale etmek dogru degil dedim...kusura bakma sizin mesajlar silindi ve hata yapıldı diye o hatayı üstte yazdıgın günlüklerde uygulamak yanlıştır bu saatten sonra yapılacak bişey yok...hiçbir admin silemez mesajları özkan silin demeden..

Gözde sen zaten senin günlügündeki mesajlar silinince Mastorun günlügünün linkini verip onuda sildirmiştin rahatlaman lazımdı...neyse dedigim gibi bu konuda yapacak bişey yok kararı özkan verdi ve günlükleri temizleme işi bitti

Amann.gozde takildigin seye bak :) keske birisi cikip benim gunlugude temizlese oyle iyi olurduki.

Seni seviyorum canim. Onemli olan hala siliniyor mu o.hala siliniyorsa haklisin ama artik silinmiyorsa bosuna kafana takip kendini uzme canim. optum.
ben biraz guzellik uykusuna yatayim ;)

Ben de seni seviyorum ablam, iyi uykular :)

Özkandan habersiz Ali tarafından karar verip yaptırılan bir etkinlik Modların suçu yok.
Yeni alınan kararda ellenmemesi üzerine.

Bu alinin söyledigi bişeydir ve günlüklerdeki sohbet mesajları silinen tek kişi sen degilsin...bluee de alinin verdigi talimata göre günlüklerdeki sohbet mesajlarını silmiştir...ali gittikten sonra özkan bunun yanlış oldugunu söyledi ve günlük mesajı silme işi bitti...bu konuda yapacak bilşey yok , silinen mesajlar geri gelemez malesef...ben bu konu hakkındaki fikrimi mod odasına yazmıştım zaten günlük ve kişisel sayfalara müdahale etmek dogru degil dedim...kusura bakma sizin mesajlar silindi ve hata yapıldı diye o hatayı üstte yazdıgın günlüklerde uygulamak yanlıştır bu saatten sonra yapılacak bişey yok...hiçbir admin silemez mesajları özkan silin demeden..

Ben tek kişi olduğumu zaten iddia etmedim. Birkaç günlüğün içine edildi' olarak bahsettim.

Ben Ali varken daha söylüyodum, bir sürü günlük bildiriyordum, ilgilenilmedi. Bildirdiğim kişi bluee tarafından kaile bile alınıp cevap verilmedi. Şimdiyse Ali'nin söylemiş olduğu bir şey olduğu, gidince değiştiği söyleniyor.

Yine farketmez, o zaman yapılmadı değil mi ? Mesele budur.

O zaman tarafımca günlüğü mahvedilen herkesten özür dilenmesini istiyorum.

İyi günler.

Ben sadece ilk iki sayfadaki günlüklerden temizlenilcek olanları koydum, sürekli güncellenenlerden.

Uğraşılcak, bizimkilerin içine edildiyse uğraşılcak. Uğraşılmak zorunda.

Siz şuan haklıyken haksız konuma dustunuz, bu nasıl bir usluptur ?? lütfen emrivaki cümleler kurmayınız. hıcbır yonetıcı sızın emrınızde değil. zorunlulugu yoktur... isteklerınızı rica olarak belirtiniz..

- silinme konusu bilgim dısında gelısen bır olaydı. Paradoks tarafından yaptırılmıs ve komple sılınmıs mesajlar halıyle donusu yok. Paradoksunda yetkısı alınmıstır.. bu yuzden cozum malesef yok.. hıcbır konu veya mesaj sılınemez. yonetıcılere bununla ılgılı bılgı verıldı zaten..

- gecmıstekı Paradoksun hatası ıcınde onun adına ozur dılıyorum yonetım olarak...

Tekrarlıyorum. Lütfen Uslubunuze Dikkat Edin..

iyi forumlar

bir üstteki mesajınızı benımle aynı anda yazmıssınız..
Özürümü geri alıyorum..

Konu Kilit! hak etmıyorsun saygı ve cevabı.
son yorumunu gorseydım özürüde yazmazdım.
artistliğe gerek yok.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri